La primera fira presencial de l'etapa post-COVID, el Bizbarcelona, compta amb el suport i la participació de l'AMB

| Tema: Desarrollo económico

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, que forma part del comitè promotor de la fira, tindrà estand propi i impartirà dues conferències. Es tracta d'una aposta per la reactivació econòmica i laboral celebrada en un entorn segur i seguint els protocols de prevenció contra la COVID-19

Imatge de la darrera edició de la fira

El proper dilluns 21 de setembre comença la primera fira presencial de l'etapa post-COVID. Es tracta del Bizbarcelona, un saló que s'allargarà fins dimecres 23 i que ofereix totes les eines, recursos i solucions per a la reactivació dels negocis, l'impuls de l'emprenedoria i l'ocupació del talent local. Enguany combinarà la presencialitat amb una plataforma en línia.

En el context actual i davant d'una oportunitat com aquesta per estar al costat de les persones, dels emprenedors, de les empreses i dels autònoms, l'AMB, promotora de l'esdeveniment juntament amb altres administracions públiques, hi serà present. El seu serà un dels 30 estands amb què compta el Bizbarcelona d'enguany i que ofereixen idees, assessorament i propostes formatives útils.

D'aquesta manera, l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, que es va presentar en societat a l'edició de 2018 d'aquesta mateixa fira, hi reedita la seva participació. Aquest any posa el focus en minimitzar els efectes generats per la COVID-19, ara que es fa més evident que mai la necessitat de destinar recursos públics a la reinversió empresarial. És per això que l'Agència ha redoblat els esforços per donar suport als 36 municipis metropolitans i a la ciutadania.

Per a tothom que vulgui acostar-se a l'estand de l'Agència entre el 21 i el 23 de setembre, està previst explicar els diferents projectes i programes actius, entre els quals hi ha la Taula de Reactivació Econòmica, el projecte ApropAMB, la Plataforma de Serveis per a l'Empresa i l'Emprenedoria, el Visor de l'Economia Circular o el Mapa d'Economia Social i Solidària, entre d'altres. Aquestes activitats podran seguir-se també virtualment. A més, es faran dues conferències, que tindran lloc als pavellons de la Fira de Barcelona:

  • Com fer front a la nova situació econòmica mitjançant la gestió de la innovació. Dilluns 21 de setembre, 16.00 h - Pavelló 8. A càrrec de Pere Soler, cap de la secció d'Empresa, PAE i Mercat de Treball de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, i Xavier Marcet.
  • ARIE: suport a l'atracció i a la retenció d'inversions empresarials al territori metropolità. Dimarts 22 de setembre, 11.00 h - Pavelló 8. A càrrec de Pere Soler, cap de la secció d'Empresa, PAE i Mercat de Treball de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, i Juanjo Berbel, membre de la consultora YGroup, que ofereix els seus serveis per desenvolupar el programa ARIE.
L'edició del Bizbarcelona d'enguany se celebrarà en un entorn segur tot aplicant un estricte protocol de prevenció davant de possibles contagis de COVID-19. Durant els mateixos dies també tindrà lloc, al mateix recinte, el Saló de l'Ocupació.

Les entrades són gratuïtes però cal inscripció prèvia

Documentos relacionados