Accés al parc Central

Se soluciona el desnivell de més de 6 metres generat pel cobriment de les vies del ferrocarril amb tres trams que combinen rampa i escales. S’ordenen els espais i es connecta el nucli antic de Sant Andreu de la Barca amb el parc Central gràcies a un pas per a vianants. En el projecte també s’hi incorpora un nou enllumenat i la renovació de les xarxes de serveis.

Imatge de la rampa d'accés amb dues persones caminant
Foto: Quim Bosch
Technical details
  • Project date:
    October 2017
    Start work date:
    --
    End work date:
    --
    Work execution date:
    January 2019
    Municipality:
    Sant Andreu de la Barca
    Area:

    1.151 m2

    Cost:
    493.683 €
  • Project management:
    Sergi Carrulla, Oscar Blanco (SCOB Arquitectura i Paisatge)
    Works management:
    Jordi Larruy (AMB)
    Gerard Yubero
    Collaborators:
    EQUIP SCOB: Olga Saro
    Contractor:
    Archs Constructora
Financing

 

AMB

Ajuntament de Sant Andreu de la  Barca

 

Description

L’objectiu de la intervenció és connectar el casc antic de Sant Andreu de la Barca amb el Parc Central, generant una nova circulació de vianants molt més àgil i permeable, reordenant la superfície urbanitzada i, per al correcte funcionament de l’espai públic, contemplant també el nou enllumenat, sanejament i renovació dels serveis dins de l’àmbit del projecte. La proposta resol el desnivell de més de 6 metres generat per el cobriment de les vies de ferrocarrils amb un pla inclinat en tres trams, inferior al 6% de pendent. És defineix una baixada combinant rampa i escales, seguint l’eix directe provinent del casc antic.

Where