Parc Agrari

Parc Agrari

Aquest accés al riu es fa des dels camins agrícoles del Parc Agrari, pel camí de la Torre, fins a arribar al pas inferior que ens durà a una extensa zona de prat sec que haurem de resseguir fins a trobar el camí del riu.

Technical details

  • Subjects:
    Rivers
  • Approval date:
    May 2020
  • Type / Subtype:
    Riu Llobregat
  • Municipality:
    Santa Coloma de Cervelló
  • Coordenades:
    41.364743, 2.040296
Parc Agrari

Per arribar al camí del riu des de Santa Coloma de Cervelló, cal agafar la carretera agrícola que voreja el canal de la dreta paral·lel a la carretera BV-2002, fins a trobar el camí de la Torre per on es creua el canal. Seguirem aquest camí, entre horts i arbres fruiters fins al final, on tombarem a la dreta fins a trobar el pas inferior, just al davant del camí de Can Solé. Un cop travessat el pas inferior haurem d'anar a trobar el camí del Riu. Si anem cap a la dreta (aigües amunt) el trobarem a uns 750 m, si trenquem a l'esquerra (aigües avall), a uns 500 m.

El camí del Riu al municipi de Santa Coloma de Cervelló és travessat per diferents torrents i rieres com la riera de Can Julià, de Can Lluc, la riera dels Cavallers i el torrent dels Mallorquins. I també per les sortides dels excedents del reg del canal de la Dreta, amb què es rega aquesta part del Parc Agrari.

No podem deixar de destacar la proximitat de les importants obres modernistes de la Colònia Güell i la cripta, obra d'Antoni Gaudí, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, així com la Torre Salbana, torre defensiva del segle X.

0
Parc Agrari 08690, Santa Coloma de Cervelló
Getting there
Transports nearby...