Entrada parc del Riu per Avinguda Montserrat

Accés al camí del riu dins del Parc del Riu des de l'Avinguda Verge de Montserrat

Accés al camí del riu dins del Parc del Riu des de l'Avinguda Verge de Montserrat

Technical details

  • Subjects:
    Rivers
  • Approval date:
    October 2020
  • Type / Subtype:
    Riu Llobregat
  • Municipality:
    El Prat de Llobregat
  • Coordenades:
    41.330902, 2.106447
Accés al camí del riu dins del Parc del Riu des de l'Avinguda Verge de Montserrat

En aquest tram, des de l'autovia de Castelldefels i fins el Pont de Mercabarna, el camí del riu està integrat en els camins del Parc, convertint-se en el passeig fluvial . El camí a cota superior voreja el riu, i el riiu a cota inferior està desnaturalitzat degut a que, al marge dret tota la llera està formigonada i al marge esquerre un mur el canalitza.

El Parc del Riu és una gran àrea transitable que voreja el marge dret del Llobregat al seu pas pel municipi del Prat i que comprèn el tram del parc urbà fluvial i el camí del Sorral.

Aquest espai és la porta d'accés al riu Llobregat des del municipi. El parc, de 6,7 hectàrees, consta d'una xarxa de camins i d'un passeig fluvial de gairebé dos quilòmetres, paral·lel al riu Llobregat, amb zones d'estada i una gran varietat de jocs distribuïts a la zona central. Hi trobem elements singulars com la xemeneia de l'antiga fàbrica paperera Torras Hostench i una torre mirador que ofereix vistes panoràmiques del mateix parc, del riu i del municipi.

El parc connecta, a través del camí del Sorral, l'espai fluvial del Prat i Sant Boi, situats aigües amunt, amb els espais naturals del delta del Llobregat, situats aigües avall.

0
Avinguda Verge de Montserrat, 2, 08820, El Prat de Llobregat
Getting there
Transports nearby...