Qui viu a l'estany?

Back

La fauna del llac de Can Solei i Ca l'Arnús

Granota que podem trobar en un estany

Adaptat a mobilitat reduïda Adaptat a mobilitat reduïda
Subject:
Parks
Type:
Guided visit
Public:
Families
When:
(Save)
Where:
Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, Av Navarra, 205, 08911, Badalona  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Public space activities cycle
Compartim un futur

Description

Activitat que dona a conèixer la importància dels punts d'aigua naturalitzats per fomentar la biodiversitat urbana. A través de l'observació i la pràctica, s'identifiquen les característiques de l'aigua i l'entorn que permeten la presència de diferents espècies d'amfibis i invertebrats entre d'altres. En funció del nivell educatiu i de l'estany, s'identifiquen en viu amfibis, invertebrats i vegetació, es realitzen anàlisis d'aigua o es reprodueixen els cants de les diferents espècies d'amfibis. Es donen a conèixer quines són les causes que posen en perill aquests ecosistemes i què podem fer nosaltres per garantir-ne la qualitat. Aquesta activitat pertany al Programa Metropolità de l'Educació per a la Sostenibilitat.

Punt de trobada:

Ens trobarem a la Jugatecambiental del parc de Can Solei i Ca l'Arnús, just al costat de l'estany del parc.

A càrrec de:

Col·labora:

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Where

Marker

Parc de Can Solei i Ca l'Arnús Av Navarra, 205, 08911, Badalona

How to get there?
Transport nearby...

Related facilities

Prova: $provaURL