La nit de les papallones al parc de les Palmeres

La nit de les papallones
Subject:
Parks
Type:
Workshop
When:
(Save)
Where:
Parc de les Palmeres, Carrer del Raval, 26, 08757, Corbera de Llobregat  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Public space activities cycle

Adaptat a mobilitat reduïda

Description

Vols conèixer les papallones nocturnes que viuen prop teu? Aquesta nit explorarem el parc amb un expert biòleg per trobar animals nocturns i atraurem papallones i altres insectes nocturns per poder observar-les de més a prop.

Punt de trobada:

Ens trobarem a la Jugatecambiental del parc de les Palmeres, a tocar de la zona de jocs infantils

A càrrec de:
Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)
  1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
  2. Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del punt de trobada, l'hora i el lloc. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
  3. El control de l'aforament, ateses les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.
L'activitat té un aforament limitat i es duu a terme amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul·li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals a amb.cat/agenda i museuciencies.cat.

Marker
Parc de les Palmeres Carrer del Raval, 26, 08757, Corbera de Llobregat
How to get there?
Transport nearby...
Related publications
Related facilities