Ajudants d'ornitòlegs

Back

Revisem les caixes niu del parc

Caixes niu

Subject:
Parks
Type:
Guided visit
When:
(Save)
Where:
Jugatecambiental del parc del Canal de la Infanta, Carrer de Maria Aurèlia Capmany, 20, 08940, Cornellà de Llobregat  (Map)
Promoters:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programme:
Jugatecambiental
Public space activities cycle

Description

Us heu fixat que als parcs metropolitans hi ha instal·lades caixes niu? Per què serveixen? Les ocupa algun animal? Descobrirem per a que serveixen i revisarem les caixes instal·lades en aquest parc per veure qui les està ocupant!

Punt de trobada:

Ens trobarem a la Jugatecambiental del parc del Canal de la Infanta, just al costat de l'àrea de jocs infantils

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Where

Marker

Jugatecambiental del parc del Canal de la Infanta Carrer de Maria Aurèlia Capmany, 20, 08940, Cornellà de Llobregat

How to get there?
Transport nearby...

Related interesting spots

  • Canal de la Infanta

    Jugatecambiental

    La Jugatecambiental d'aquest parc s'ubica a prop dels jocs infantils. Es fan activitats i jocs sobre l'aigua, el nostre entorn natural, consum responsable, estalvi energètic, residus... Aquesta Jug...

Related facilities

Prova: $provaURL