Temporal a les platges

| Tema: Platges

Ha estat un episodi típic de tardor però amb desperfectes

El temporal que ha afectat Catalunya els darrers dies ha tingut conseqüències en les platges metropolitanes. Ha estat un episodi típic de tardor, amb onades de poc més d'un metre d'alçada, però que ha causat algunes desperfectes. Com que la temporada de platges ja ha finalitzat, s'han evitat alguns danys perquè la major part del mobiliari ja s'havia retirat.

Els equips de neteja i manteniment van començar les tasques de restauració de danys després de l'episodi de pluges. Ara mateix, continuen treballant per tal de retirar els residus i per restablir la normalitat, tot i que el temporal de mar encara persisteix.

Pel que fa a pèrdua de sorra, les platges més afectades han estat les de Montgat, al nord del municipi, i, sobretot, la platja de les roques. A Badalona també s'ha perdut superfície de platja, i la més perjudicada ha estat la platja dels Patins de Vela.

A la zona sud del litoral metropolità, s'ha perdut sorra al nord de la platja de Can Camins al Prat de Llobregat, on ara mateix es pot observar un esgraó a la sorra en el punt d'accés a l'aigua.

Donat l'avís previ de riuades, les rieres que arriben a les platges de la zona sud havien estat degudament canalitzades pels equips de manteniment de platges de l'AMB. Per aquest motiu, no s'han produït danys destacables.

Documents relacionats
Enllaços relacionats