Primavera als parcs

| Subject: Parks

Amb l'arribada del bon temps, els parcs s'omplen d'activitats

L'arribada de la primavera omple la xarxa de parcs metropolitans de nombroses activitats adreçades a tot tipus de públic. Per exemple, la Festa de l'Esplai al parc Nou del Prat de Llobregat en la qual se celebraran més de 50 activitats diferents de teatre, circ, música i tallers, o la festa del Badiu al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús de Badalona, una jornada festiva amb paradetes d'entitats i espais de joc, organitzada per l'Associació de Veïns del Centre en el marc de les Festes de Maig del municipi.

També el 5 de juny, en el marc de la 1a Festa del Medi Ambient al parc de Can Zam, se celebraran els 10 cicles d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans.

Els assistents podran  gaudir de diverses activitats relacionades amb la natura i el medi ambient, organitzades per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l'AMB i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Podeu consultar tota la informació a l'agenda del web o bé us podeu descarregar l'aplicació Infoparcs, disponible per a IOS i Android, en la qual trobareu la ubicació de cada parc, així com altres serveis i punts d'interès.

Related documents