Nova aula d'educació ambiental

Back

| Subject: Environmental Education, Parks

Nou equipament al parc de la Fontsanta per dinamitzar les activitats educatives i lúdiques


L'AMB ha instal·lat al parc de la Fontsanta una aula d'educació ambiental que permetrà vertebrar les activitats de caràcter educatiu i lúdic que es realitzen al parc, acollir la Jugatecambiental, i disposar d'un espai interior ampli per poder-hi realitzar activitats. Aquesta aula també disposa de lavabos i d'un espai de magatzem.

Actualment el parc de la Fontsanta compta amb una programació d'activitats d'educació ambiental basada en quatre eixos d'interès: coneixement dels valors ambientals, biodiversitat, agricultura i mobilitat sostenible. La temporada passada 1.300 alumnes van participar en les activitats educatives que ofereix el Programa metropolità d'educació per a la sostenibilitat (PMES), com ara "El conreu de la vinya al parc de la Fontsanta" i "Pedals al parc", i 741 persones van participar en les activitats de la Jugatecambiental.

L'aula esdevindrà, doncs, el punt de trobada d'aquestes activitats educatives i permetrà ampliar l'oferta d'activitats adreçades a les escoles, famílies i públic en general, organitzades per l'AMB i per l'Ajuntament de Sant Joan Despí.

El parc també disposa d'un altre recurs educatiu, el Jardí de les Papallones, on es desenvolupen activitats de seguiment de la biodiversitat.

Gallery

Related links

Related facilities

 • Parc de la Fontsanta

  Municipalities:
  Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern
  Inauguració:
  1995
  Superfície:
  162.266,66 m2

Where

 • Marker

  Parc de la Fontsanta Esplugues de Llobregat