Nous equipaments esportius

Back

| Subject: Parks

S'instal·len conjunts de cal·listènia a tres parcs metropolitans

S'instal·len conjunts de cal·listènia a tres parcs metropolitans


Recentment s'han instal·lat conjunts de cal·listènia al parc del Besòs, al parc de Can Lluc i al parc del Molinet. L'objectiu és reforçar els equipaments esportius als parcs metropolitans i promoure la pràctica esportiva a l'espai públic.

La cal·listènia és una pràctica esportiva de creixent interès als parcs metropolitans, en especial entre el públic jove. Permet entrenar a l'aire lliure i sense necessitat de material de suport. Són exercicis amb els quals es treballa principalment amb el propi pes corporal i fan desenvolupar tant la força muscular com l'agilitat, la flexibilitat, la coordinació dels moviments i el control del propi cos.

Els equipaments de cal·listènia tenen un conjunt de barres i escales horitzontals, una espatllera, dos conjunts de barres paral·leles a diferents nivells, una barra vertical (pole bar) i dos bancs d'abdominals.

A les actuacions que s'estan duent a terme, abans de muntar aquests elements s'ha procedit a la formació d'un sorral amb la finalitat de disposar d'una zona d'esmorteïment al voltant.

Amb aquests equipaments s'incrementa i es diversifica l'oferta lúdica i esportiva dels parcs metropolitans. Els elements de cal·listènia, a més de servir per a la pràctica de l'esport, també són un punt de trobada, especialment per als més joves. 


Gallery

Related documents

Related links

Where

  • Marker

    Parc del Besòs Carrer de Carmen Amaya, 08930, Sant Adrià de Besòs

    Marker

    Parc de Can Lluc Avinguda Onze de Setembre, 1, 08690, Santa Coloma de Cervelló

Prova: $provaURL