Nou cicle d'activitats als parcs

| Subject: Parks

Començarà el 31 de gener i tindrà una durada anual

Imatge de la plantació a les dunes

La 10a edició del cicle d'activitats als parcs, platges i rius començarà el proper 31 de gener amb noves activitats adreçades a tota la família i tindrà, com a novetat, una durada anual. La nova programació comptarà amb nombroses propostes per descobrir i conèixer els valors i la història dels espais naturals que ens envolten i els conceptes relacionats amb la sostenibilitat.

S'hi inclouen, per exemple, observacions de fauna i petits organismes, l'alliberament d'un animal ferit i recuperat, anellament d'ocells, visites a platges del litoral metropolità, rius i aiguamolls, i itineraris en caiac o bicicleta elèctrica. També s'incorporen activitats participatives en què el públic actua directament en la cura ambiental de l'indret a partir d'accions de voluntariat que en milloraran les condicions ecològiques.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que requereixen inscripció prèvia. La inscripció s'obre 10 dies hàbils abans de l'inici de cada activitat. La programació del cicle es podrà consultar properament a l'apartat de l'agenda del web de l'AMB, o bé us podeu descarregar l'aplicació Infoparcs, disponible per IOS i Android.

El cicle d'activitats als parcs, platges i rius està organitzat per l'AMB i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Related documents