Manteniment dels parcs

| Subject: Parks

S'ha adjudicat el contracte de manteniment integral per més de 6 M€

L'AMB ha adjudicat a les empreses CESPA, URBASER i la UTE Moix-Vopi-4, el contracte pel servei de manteniment Integral de la xarxa de Parcs Metropolitans de Barcelona per un total de 6.886.12281€/any.

L'adjudicació començarà el dia 1 de juliol i s'estendrà fins al 30 de juny de 2020, sis anys, prorrogables dos anys més.

Aquest contracte cobreix el servei de manteniment de tota la xarxa de parcs de l'AMB. Un total de 34 parcs a 25 municipis que ocupen un àrea total de 2.000.000 de metres quadrats.

El nou contracte inclou el compliment de més aspectes ambientals, com ara l'utilització de maquinària i vehicles elèctrics i/o híbrids per a la reducció d'emissions, la millora de la gestió de residus i el control qualitatiu (analítiques a laboratori). També comporta un augment en la superfície d'alguns dels parcs a mantenir i la incorporació de l'Estany de la Murtra (espai natural entre els municipis de Viladecans i Gavà).

L'objectiu d'aquesta adjudicació és dotar als parcs de manteniment integral. Es tracta d'un concurs que dóna continuïtat el servei  que actualment ofereix l'AMB a la ciutadania i del qual és responsable el Departament de Promoció i Conservació de l'Espai Públic de l'AMB.

Related documents
Related links