Korfbal a la platja

| Subject: Beaches

Les platges metropolitanes disposen d'un nou equipament esportiu

El primer camp de korfal a les platges metropolitanes ja s'ha instal·lat a la platja del Bogatell de Barcelona.

Es tracta d'un camp amb dues cistelles sense taulell, pròpies d'aquest esport, i en acer inoxidable i corda blava resistent a les condicions meteorològiques i d'ús de les platges. L'objectiu és continuar instal·lant nous equipaments de korfbal a les platges metropolitanes fins un total de 8 camps per a aquesta temporada.

El korfbal és juga entre dos equips que cerquen introduir una pilota dins d'una cistella sense taulell. Els equips són mixts, formats per quatre homes i quatre dones, i l'àrea de joc es divideix entre les zones d'atac i defensa.

El korfbal es basa en els principis de la cooperació, la no-violència, la no especialització, l'habilitat i la coeducació. És un dels exemples més clars de les possibilitats d'evitar la segregació per sexes a l'esport. Amb aquestes noves instal·lacions, a més de la funció educativa, es vol fer més agradable l'estada a la platja per a tots els usuaris i promocionar les pràctiques esportives.

Aquesta actuació s'engloba dins del procés de millora i ampliació de les instal·lacions per als usuaris de les platges, i s'afegeixen a les ja existents de vòlei-platja i futbol-platja.

Related documents