Èxit d'assistència al Planta't

| Subject: Parks

Més de 3.750 persones participen a la festa del Jardí Botànic

Èxit d'assitència al Planta't als Botànics

Planta't al Botànic, la festa de portes obertes del Jardí Botànic de Barcelona, va tenir lloc el diumenge 3 d'abril i va comptar amb l'assistència de 3.752 persones. Sota el lema "Festa de la primavera" es van organitzar diferents activitats, tallers, itineraris guiats, exposicions i una zona de joc infantil per donar a conèixer els valors del jardí i els projectes que s'hi duen a terme.

En aquesta ocasió el públic va construir 13 refugis de ratpenats que quedaran instal·lats als arbres del Jardí Botànic. Una altra proposta va ser l'activitat "L'hort d'art", que va consistir en l'elaboració de petites taules de conreu amb diferents materials i textures. La Jugatecambiental del Jardí Botànic Històric també es va traslladar a la festa i va aportar tots els seus jocs i activitats a la zona del prat destinada als jocs infantils. Un punt d'informació dels diferents espais metropolitans atenia el públic assistent. El final de festa va ser una tabalada que va tenir lloc cap a les 5 h de la tarda.

La valoració de l'esdeveniment és molt positiva, ja que l'afluència de públic a tots els tallers de la festa va ser molt intensa i continuada durant tota la jornada que, a més, va estar acompanyada pel bon temps. 

Per afavorir l'afluència d'assistents, l'AMB també va aportar un autobús llançadora gratuït des de plaça Espanya fins al Jardí Botànic. 

Related documents