Alta participació en les activitats educatives

| Subject: Water, Biodiversity, Climate Change, Environmental Education, Energy, Mobility and Transport, Parks, Beaches, Waste, Rivers, Environmental Health, Sustainability

9.500 participants en les activitats del PMES als parcs i platges metropolitans el darrer curs escolar

Durant el curs escolar 2015/16 prop de 9.500 participants han participat en les activitats educatives als parcs i platges metropolitans, que s'organitzen dins del Programa metropolità d'educació per la sostenibilitat (PMES).

Una de les activitats més sol·licitades ha estat la de "Biodiversitat" del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús, on més de 1.100 participants (prop de 1.000 escolars) han descobert el jardí de les papallones del parc i els arbres més singulars.

L'activitat "Flora i fauna de la desembocadura del Besòs" ha rebut 964 participants (prop de 650 escolars), que han observat una important diversitat d'ocells.

L'activitat combinada entre la Depuradora de Montcada i la Casa de les Aigües també té molt bona acollida, de manera que ha rebut prop de 920 participants, la majoria escolars.

Uns 800 alumnes han pedalejat pel parc de la Fontsanta per descobrir-ne els valors ambientals amb l'activitat "Pedals al parc". I més de 700 participants han descobert el riu Besòs i el llac naturalitzat en l'activitat "Aigua i biodiversitat al parc de Can Zam".

Les activitat educatives als parcs i platges metropolitans es realitzen dins del PMES amb l'objectiu de fer descobrir als alumnes aquests espais metropolitans i que, així, puguin aprendre sobre flora, fauna, canvi climàtic, biodiversitat... d'una manera més vivencial i propera a l'escola, que és la manera com des del PMES s'ofereixen els recursos didàctics.

Pel que fa al curs vinent, s'ha ampliat l'oferta d'activitats als parcs i platges amb tres propostes noves: "Boscos de ciutat? L'ecologia del bosc", "Qui viu a l'estany" i "Els animals marins i la platja".

Related documents
Related links
Related publications