Suport al taxi

Back

| Subject: Taxi

L'AMB insta l'Estat a respectar la proporcionalitat actual entre les llicències de taxi i les de VTC.

Filera de taxis metropolitans


El Consell Metropolità ha aprovat per unanimitat una declaració de suport al col·lectiu de professionals del servei de taxi metropolità davant la situació d'inquietud i d'incertesa sobre el seu futur manifestat en les dues mobilitzacions de gener i de març d'aquest any. A través d'aquesta declaració, i en virtut que el servei de taxi és de competència metropolitana, s'insta el sector a continuar prestant el servei amb els nivells de màxima qualitat i rigor, i rebutja qualsevol tipus de violència entre els col·lectiu afectats.

A la vegada, sol·licita a la Generalitat de Catalunya que, en el marc de les seves competències, faci el seguiment de les autoritzacions de llicències VTC per tal de fer prevaldre l'interès públic i garantir el treball digne dels professionals del sector. Així mateix, insta el govern de l'Estat a respectar la proporcionalitat actual entre les llicències de taxi i les de VTC (1 llicència de VTC cada 30 taxis), tot entenent que la distribució actual ha permès una convivència pacífica i positiva per atendre amb qualitat el servei de transport de persones en aquests dos models de serveis.

Abans del Consell Plenari, la presidenta de l'AMB, Ada Colau, ha mantingut una reunió amb els representants de les associacions professionals del taxi, que han estat acompanyats per la presidenta de l'IMET, Mercedes Vidal.

Where

  • Marker

    Seu de l'AMB

Prova: $provaURL