Segona edició del curs ZBE

Back

| Subject: Mobilitat sostenible, ZBE

El curs ofereix coneixements tècnics per establir una ZBE en un municipi

Cursos ZBE


CARNET ha posat en marxa la segona edició del curs ZBE (zones de baixes emissions) dirigit a professionals de l'Administració pública. Aquest curs pretén oferir als participants els coneixements tècnics necessaris per establir una ZBE en un municipi. Els participants obtindran coneixements d'experiències prèvies i estaran al dia dels nous desenvolupaments del sector.

Properament es posarà en marxa la implantació de diferents ZBE a les ciutats catalanes de més de 20.000 habitants mitjançant una sèrie de plans i legislacions. El curs ZBE servirà perquè els tècnics de qualsevol ciutat que implementen una ZBE apreguin a afrontar reptes importants, que ja han sorgit en altres ZBE (especialment, amb la implementació de la ZBE Rondes de Barcelona), com ara la manca d'una definició clara de les ZBE, problemes de digitalització, innovació, governança o aplicació, entre d'altres.

El curs tindrà tres sessions. La primera es farà a Barcelona el dia 17 d'octubre a la UPC School. La segona i tercera sessió tindran lloc els dies 7 i 14 de novembre a la UPC School i al Campus Nord de la UPC, respectivament.

El curs és 100 % presencial i s'impartirà en català i castellà.

Com a mentors actuaran professors de la UPC, així com especialistes externs, tecnòlegs i professionals de l'AMB i d'altres administracions catalanes. A més, les empreses que ofereixen serveis relacionats amb la implementació de ZBE oferiran la seva experiència i orientació. Els tallers impartits per especialistes complementaran els coneixements obtinguts, posant-los en pràctica fent que els participants resolguin problemes del món real.

Aquest curs està organitzat en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l'AMB i l'UPC School, i cofinançat per EIT Urban Mobility.

Where

  • Marker

    UPC School C/ de Badajoz, 73, 08005, Barcelona

    Marker

    Campus Nord de la UPC C/ de Jordi Girona, 1, 08034, Barcelona