Mascaretes per a taxistes

| Subject: Taxi

L'IMET inicia el lliurament previst de mascaretes als taxistes

A partir d'avui, dilluns 14 d'abril, comencen a recollir a les oficines de l'IMET mascaretes lliurades per l'ATM, segons un calendari que s'allargarà fins al dilluns 20 d'abril.

Calendari de repartiment (setmana del 14 al 20 d'abril

  • Dimarts: llicències acabades 5-6.
  • Dimecres: llicències acabades 7-8.
  • Dijous: llicències acabades 9-0.
  • Divendres: llicències acabades 1-2.
  • Dilluns: llicències acabades 3-4.
El lliurament es realitza a la seu de l'IMET de 9 a 14 h i podran recollir-les els conductors d'una llicència (tant podrà fer-ho el titular, un familiar o bé un assalariat). La persona que reculli les mascaretes haurà de conèixer tots els noms de tots els conductors o conductores.

Mesures de seguretat i higiene

Per tal de garantir la seguretat del taxista davant la COVID-19, l'Institut Metropolità del Taxi (IMET) i altres administracions competents, a banda d'aquesta distribució de mascaretes, han adoptat diverses mesures de seguretat, com ara demanar als usuaris que deixin lliure el seient al costat del conductor, pagar el recorregut preferentment amb targeta o mòbil o permetre al professional del taxi que no lliuri el rebut d'un trajecte si no se li demana expressament. Així mateix, s'ha determinat que el taxi traslladi únicament un passatger, llevat que acompanyi persones amb discapacitat, menors o gent gran, o per una altra causa justificada.

Els taxistes estan obligats a la neteja i a la desinfecció diària del vehicle  i a adoptar totes les mesures d'higiene i seguretat personal determinades per les autoritats sanitàries.

Related documents
Where
Marker
IMET (porta d'accés Edifici B) 08040, Barcelona