Ampliació de la moratòria de lloguer

| Subject: Housing, Rental

L'IMPSOL i REGESA amplien el termini per al cobrament fins a finals de juliol

Pisos de l'IMPSOL

L'AMB, a través de l'IMPSOL i REGESA, ha acordat la possibilitat d'ampliar el termini per al cobrament dels lloguers de pisos, locals i places d'aparcament fins a finals de juliol. L'objectiu és ajudar les famílies, empreses i botigues per alleugerir l'ofec econòmic davant la situació actual.

L'AMB també ofereix l'opció que els llogaters puguin fer efectives les mensualitats corresponents a aquesta pròrroga en un termini de fins a dos anys.

Això sense perjudici del que resulti d'aplicar les moratòries de pagament de lloguers per a persones en situació vulnerable previstes en els reials decrets llei 11/2020 –per a habitatges– i 15/2020 –per a locals–, en cas que els arrendataris s'hi hagin acollit fent les comunicacions pertinents i que reuneixin els requisits que s'hi preveuen.

La pròrroga inicial es va adoptar a mitjans del mes de març, quan va començar l'estat d'alarma derivat de la COVID-19, amb l'objectiu de pal·liar els efectes econòmics que la paral·lització d'activitat pogués generar a les economies domèstiques i als petits empresaris.

Related documents