Tallers d'eficiència energètica

| Subject: Energy

Activitat per als ajuntaments que aposten per l'estalvi energètic

Logo Tallers
L'AMB ofereix tallers d'eficiència energètica als ajuntaments metropolitans perquè, si hi estan interessats, els programin per a la ciutadania.

L'objectiu d'aquests tallers és augmentar la capacitat dels ciutadans per prendre decisions domèstiques amb relació al consum i ús de l'energia elèctrica.

El taller ofereix formació i capacitació ambiental mitjançant dues sessions presencials, 3 setmanes de préstec d'equips per a la monitorització del consum elèctric a la llar, l'avaluació del canvi d'hàbits i elements de difusió local.

Més informació i inscripcions
guinovart@amb.cat

Durant el curs 2015 - 2016, i amb una valoració positiva, prop d'un centenar de persones dels municipis d'Esplugues de Llobregat, Ripollet, Sant Joan Despí i la Palma de Cervelló han realitzat tallers d'eficiència energètica. Algunes sessions s'han realitzat per a ciutadans i d'altres s'han impartit a tècnics que després realitzaran sessions en els seus municipis.

També han realitzat tallers els alumnes de cicles formatius de l'escola Túrbula de Sant Adrià de Besòs que participaven en un dels projectes pilot d'Aprenentatge i Servei impulsat pel PMES el curs passat. Per al primer trimestre del curs 2016-2017 està previst realitzar tallers als municipis de Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i Badia del Vallès.

Related documents
Related links