Simposi Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental

| Subject: Sustainability

Tindrà lloc el proper 5 de setembre al CosmoCaixa de Barcelona

Imatge d'una activitat d'aprenentatge servei

L'AMB coorganitza, juntament amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, com a administracions públiques, i amb la Societat Catalana d'Educació Ambiental, el Centre Promotor d'Aprenentatge Servei de Catalunya i la Xarxa de Custòdia del Territori, el I Simposi sobre aprenentatge servei i servei comunitari de l'àmbit ambiental, que tindrà lloc al CosmoCaixa el proper 5 de setembre. 

La iniciativa té la voluntat de ser un espai de trobada entre tots els agents que participen en aquest tipus de projectes: centres educatius, ens locals i entitats. 

Hi ha diverses maneres de participació:

  1. Explicant la vostra experiència, el vostre projecte d'aprenentatge servei (ApS) o servei comunitari ambiental (SC ambiental) amb una breu presentació a l'Espai Àgora
  2. Exposant a l'Espai Aparador el vostre projecte, materials i/o recursos que hàgiu desenvolupat. 
  3. Assistint al simposi per conèixer diferents projectes i experiències i fer nous contactes.   
Trobareu el programa i tota la informació al web del simposi. Es tracta d'una activitat reconeguda pel Departament d'Educació amb 5 hores de formació.

El curs 2019-20 tots els centres de secundària comptaran amb el servei comunitari com a element obligatori, de manera que milers d'alumnes cada any duran a terme projectes d'aquest tipus. El simposi és una oportunitat per al professorat per apropar-se al servei comunitari ambiental, conèixer entitats amb qui col·laborar i compartir idees i projectes.

Related documents