Participació a la Setmana de l'Energia

| Subject: Energy

Més de 125 ens locals s'adhereixen a les activitats de l'edició de 2015

Visita a la PVE
Visita a la PVE | AMB
Més de 125 ens locals han fet peticions de suport a activitats per a la Setmana de l'Energia 2015. Els recursos són exposicions, tallers, xerrades, jocs, díptics, etc., que els municipis sol·licitants podran oferir als seus ciutadans. El conjunt de municipis que han realitzat una petició sumen una població total de 3.500.000 de persones.

Des de l'AMB s'han ofert les activitats "Funcionem amb renovables?" i "Aigua i energia a la llar: fem la nostra banda sonora?"; una visita guiada combinada a la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià i la Xarxa Districlima, quatre tallers d'eficiència energètica i dues exposicions itinerants: una per a escolars i una altra per a adults.

Pel que fa a l'àrea metropolitana s'han adherit un total de 12 localitats: Viladecans, Badalona, El Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Feliu de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Castellbisbal, L'Hospitalet de Llobregat, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Tiana i Montcada i Reixac.

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible és una campanya realitzada amb la col·laboració de diferents empreses i entitats amb l'objectiu conscienciar a la ciutadania per millorar la gestió energètica i afavorir el canvi d'hàbits en el consum energètic. En l'àmbit català, la iniciativa és impulsada per: l'Institut Català d'Energia (ICAEN), l'AMB, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona, la Diputació de Lleida, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, el Consell d'Iniciatives per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA) i l'Ajuntament de Barcelona

Related documents