Nova activitat: Pedals al parc!

| Subject: Parks

Recorreguts guiats amb bicicleta pel Parc Ciclista del Llobregat i el Parc de la Fontsanta

Pedals al parc és la nova activitat del PMES que combina mobilitat sostenible, salut ambiental, reparació de bicicletes, verd urbà, illa de calor, canvi climàtic, aigua, residus, fauna i flora, agricultura, història i art.

Els participants tenen l'oportunitat de fer un recorregut amb bicicleta pel Parc ciclista del Llobregat. Allà s'ensenyarà el funcionament bàsic de la bicicleta i es farà un circuit amb petits obstacles, a més d'una classe de reparació per saber canviar una roda punxada o una cadena que ha sortit de lloc. Després aniran al Parc de la Fontsanta i hi faran un petit itinerari amb la bicicleta, on descobriran que no és un parc qualsevol i que hi amaga molts secrets.

L'activitat Pedals al parc es va dissenyar tenint en compte un dels principals valors del PMES: la transversalitat, és a dir, que les temàtiques que es tractin tinguin una relació directa amb l'entorn i amb la vida quotidiana, que relacionin disciplines diverses, que permetin la relació intergeneracional. Només amb aquest enfocament es podrà promoure la sostenibilitat ambiental, la social, la cultural i l'econòmica.

Feu la vostra reserva

El passat 11 de febrer, el s alumnes de 2n d'ESO del col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat van participar en aquesta activitat i van poder gaudir d'un matí ple de dinàmiques sobre la bicicleta. Si vosaltres també us hi voleu apuntar, només cal fer una reserva.

Related documents