Més visites a la planta de triatge de Gavà-Viladecans

| Subject: Environmental Education, Waste

Una nova passarel·la permet veure el procés de manera més directa i fa més fàcil explicar-ho

Un sistema guiat sense fils i una nova passera de visites han permès augmentar de manera significativa, el nombre de visites a la planta de triatge d'envasos de Gavà-Viladecans. A través del programa Compartim un Futur 64 grups, entre escolars i públic adult, ja han visitat la planta.

Aquestes innovacions introduides en les activitats de visita de la planta suposen una important millora, ja que possibiliten poder veure el procés de manera molt més directa, i faciliten l'explicació dels continguts ja que, per exemple, el sistema de guiat sense fils fa que els participants puguin seguir les explicacions dels educadors ambientals malgrat el soroll de la planta. Són dispositius unipersonals que es reparteixen a l'inici del recorregut i que ajuden en la comprensió del funcionament de la maquinària de la instal·lació.

La planta de triatge d'envasos de Gavà-Viladecans és una instal·lació que rep els residus del contenidor groc de diversos municipis metropolitans. A la planta, els diferents residus se separen en funció del material, per tal de poder-los reciclar posteriorment, tot fent servir garbells, electroimants, separadors òptics o separació manual.


Related documents
Where
Marker
Planta de triatge de Gavà-Viladecans