L'AMB celebra el Dia Mundial de l'Aigua

| Subject: Water

S'organitza una visita especial a la depuradora del Prat

El passat 22 de març es va celebrar el Dia Mundial de l'Aigua, impulsat per l'Organització de les Nacions Unides (ONU). Té lloc des de 1993 i cada any es relaciona amb un problema o vector diferent. Enguany la celebració tenia com a objectiu conscienciar i pensar en les persones que pateixen problemes relacionats amb l'aigua, a més de divulgar la necessitat de començar a preparar-nos per gestionar millor l'aigua en un futur.

L'AMB va sumar-se als actes d'aquest dia amb una visita guiada especial a la depuradora del Prat de Llobregat. Els assistents van poder conèixer d'aprop el procés d'eliminació de residus abans d'abocar l'aigua al medi i el tractament de fangs que es realitza en aquesta instal·lació i que permet produir biogàs per generar electricitat i calor.

Durant tot l'any, a través del Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat (PMES), l'AMB organitza activitats nombroses activitats al voltant de l'aigua, no només pensada com a un bé escàs sinó relacionant-la amb altres vectors, com l'energia, la indústria, la urbanització o el menjar. Es realitzen visites a les diferents depuradores i instal·lacions relacionades amb aquest recurs i tallers educatius tant per escolars com per adults. 

Related documents