Formar en educació ambiental

| Subject: Sustainability

L'AMB col·labora amb el Col·legi d'Ambientòlegs per l'Educació Ambiental

El Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) va oferir durant el passat mes de gener i febrer un curs de 36 hores que tenia per objectiu capacitar els assistents per a la comprensió dels conceptes pedagògics i didàctics dirigits a l'Educació Ambiental, a més de dotar-los d'eines per la seva aplicació pràctica.

L'AMB va participar en el curs oferint una de les ponències, on es va explicar l'educació per a la sostenibilitat des del punt de vista d'una administració pública: objectius, metodologies, programa educatiu, oferta d'activitats i visites, balanços, etc. A més, els 12 alumnes del curs van tenir l'oportunitat d'anar a observar alguna de les activitats i visites guiades que ofereix el PMES.

Aquest curs, dirigit a professionals, estudiants i persones interessades en l'educació per a la sostenibilitat, va comptar amb 22 ponents que van explicar els seus programes, recursos i experiències en el món de l'educació per a la sostenibilitat.

La valoració del curs ha estat molt positiva per part dels participants, especialment la diversitat de ponents, que va permetre als alumnes obtenir diferents perspectives de l'educació ambiental . A més, van agrair el fet que poguessin participar com a observadors en les activitats i visites del PMES.

Related documents