Esplais més sostenibles

| Subject: Sustainability

Campanya sobre l'impacte del nostre consum en el medi ambient

Esplais més sostenibles
El PMES va participar a la jornada de formació de la campanya "Espais més Sostenibles" realitzada el passat dia 29 de novembre. Aquesta jornada sobre consum i medi ambient estava organitzada per la Fundació Catalana de l'Esplai.

En concret es va participar en el grup de treball de Sostenibilitat. A la sessió hi van assistir 7 esplais que van reflexionar sobre els projectes ambientals que duen a terme actualment i com poder millorar-los.

Des de l'AMB, es va oferir informació dels recursos que ofereix el PMES per ajudar en el treball d'ambientalització dels esplais: xerrades de formació, cartells d'ambientalització i materials com contes i còmics, entre d'altres.

Esplais Sostenibles és una campanya que té l'objectiu de sensibilitzar sobre l'impacte del nostre consum en el medi ambient. Tots els centres d'esplai de la Federació Catalana de l'Esplai que s'adhereixin a la campanya i assumeixin els compromisos reben el distintiu "Esplais més Sostenibles". Un reconeixement a la seva tasca i un estímul per seguir treballant envers la sostenibilitat. En aquesta campanya col·labora l'AMB.

Related documents
Related links