Dia Internacional de la Diversitat Biològica

| Subject: Sustainability

Dins el PMES s'hi inclouen activitats i altres recursos sobre biodiversitat

El proper 22 de maig es celebra el Dia Internacional de la Diversitat Biològica, un esdeveniment promogut per les Nacions Unides que té com a propòsit informar i conscienciar la població sobre biodiversitat i els patrons naturals que la conformen. La diversitat biològica que observem avui és el fruit de milions d'anys d'evolució, moldejada per processos naturals i, cada cop més, per la influència de l'èsser humà.

El Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat s'identifica amb la voluntat d'actuar i fer polítiques metropolitanes que promoguin una terra sostenible. Des del PMES s'ofereixen activitats entorn 6 eixos temàtics que contribueixen en la reflexió per fomentar la protecció de l'entorn i actituds sostenibles i responsables.

Dins el PMES s'hi inclouen activitats i altres recursos educatius relacionats amb la biodiversitat i que poden ser útils per celebrar aquesta jornada d'abast mundial. També existeix la possibilitat per als ciutadans de compartir les seves accions a través de les xarxes a Google + i a Facebook.

Related documents