Com gestiono els residus a la meva organització?

| Subject: Environmental Education

Nova activitat adreçada a públic especialitzat

Imatge de la notícia
El programa "Compartim un futur (PMES 2014-2020)" estrena "Com gestiono els residus a la meva organització?", una nova activitat destinada a públic adult, gent gran i alumnes de formació especialitzada.

L'activitat inclou dinàmiques totalment renovades, ajustades a cada públic, de manera que els continguts i conceptes s'adeqüin a les necessitats de cada grup. A grans trets, la proposta pretén donar eines i recursos als assistents perquè puguin entendre la problemàtica dels residus i com se'n pot fer una bona gestió, tot desmitificant algunes creences populars errònies relacionades amb el món de les deixalles.

Per tal d'assolir els objectius que es plantegen, es proposen un seguit de dinàmiques actives de manera que siguin els participants mateixos els qui descobreixin, construeixin i estructurin conceptes com 'problemàtica dels residus' o 'consum responsable'. Les activitats parteixen dels coneixements previs dels participants i es resolen els dubtes que puguin tenir per tal de reconstruir posteriorment el que ja saben i aportar nova informació per poder comprendre millor com es pot fer una gestió responsable dels residus. 

Related documents