Celebració de l'hora del planeta

| Subject: Sustainability

El web de l'AMB es va apagar durant una hora

El web de l'AMB es va apagar des de les 20.30h fins a les 21.30h del passat 28 de març, per participar a la iniciativa "L'hora del planeta" una acció mundial promoguda per la WWF (World Wide Fund for Nature) que se celebra anualment l'últim dissabte de març. per conscienciar sobre el canvi climàtic.

Aquesta iniciativa va néixer a Sidney el 2007 i des de llavors ha aconseguit que més de 7.000 ciutats i pobles de 160 països, milers d'empreses, centres educatius i entitats sumin les veus per demostrar que sí es pot viure el futur únicament amb energies verdes.


Hora del Planeta

Aquesta acció, en la qual participa l'AMB apagant el seu web per segon any consecutiu, té un caire més especial aquest any, ja que des del 30 de novembre a l'11 de desembre es realitzarà a París la COP21 (21a Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic). Aquesta conferència té l'objectiu d'arribar a un acord internacional sobre el clima i que involucri a tots els països, amb l'objectiu de mantenir l'escalfament global per sota dels 2ºC.

L'AMB està totalment implicada en la lluita contra el canvi climàtic. Està treballant amb el Pla de Sostenibilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (PSAMB), el qual conté, entre d'altres, mesures de lluita contra el canvi climàtic específiques i l'impuls d'una transició energètica cap a un model descentralitzat a partir de fonts d'energia renovables. A més, disposa del Pla d'Adaptació Metropolità, de l'Estratègia de Gestió del Carboni per reduir les emissions de CO2 i duu a terme diferents activitats d'educació i sensibilització sobre energies renovables i canvi climàtic per a tot tipus de públic.

Related documents