8è Congrés Mundial d'Educació Ambiental

| Subject: Environmental Education

Es va tractar si és possible el desenvolupament conjunt entre persones i planeta

8è Congrés Mundial d'Educació Ambiental
8è Congrés Mundial d'Educació Ambiental
Sota el lema "Planeta i gent, és possible el desenvolupament conjunt?" el 8è Congrés Mundial d'Educació Ambiental, que es va celebrar a Göteborg del 29 de juny al 2 de juliol passats, va tractar com a qüestió principal si és possible el desenvolupament conjunt entre persones i planeta.

Al congrés hi van participar més de 600 assistents de 70 països diferents i va significar un important punt de trobada d'agències governamentals, ONG i empreses privades.

Aquesta edició va ser rellevant perquè es va celebrar pocs mesos després d'acabar (a finals del 2014) el decenni per a l'Educació per al Desenvolupament Sostenible que va decretar la UNESCO.

Ha estat, també, el tret de sortida mundial al nou Programa d'acció mundial per a l'educació per al desenvolupament sostenible (GAP). La meta global del GAP rau en generar i ampliar l'acció en tots els àmbits i nivells de l'ensenyament i aprenentatge a fi d'accelerar el desenvolupament sostenible.

El Congrés suposa un punt de trobada internacional per a tots aquells professionals que treballen en educació per al desenvolupament sostenible des de la recerca, la docència i els projectes per potenciar polítiques sostenibles, i és també una bona oportunitat per a compartir experiències i debatre les diverses iniciatives en l'àmbit local, regional i internacional en aquest àmbit.

Related documents