Formació ApropAMB

| Subject: Social Policies

Trenta ajuntaments aprenen com aprovar i iniciar projectes d'aquests ajuts per la covid-19

Imatge de la formació

El Pla metropolità de suport a la cohesió social, l'economia de proximitat i la coproducció de serveis, ApropAMB, té com a objectiu donar suport econòmic als ajuntaments metropolitans per dur a terme actuacions i polítiques destinades a pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la covid-19.

Per posar en marxa l'ApropAMB, s'estan duent a terme formacions als tècnics municipals amb la intenció de facilitar l'aprovació i l'inici de projectes al territori. Aquestes formacions s'han realitzat els dies 13, 14 i 15 d'octubre i s'ha comptat amb la participació de 30 ajuntaments i 63 tècnics i regidors. Durant aquestes jornades s'ha posat de manifest que des dels ajuntaments ja estan dissenyant mesures de contenció per reforçar la situació que ha deixat la pandèmia en cadascun dels municipis. 

L'ApropAMB s'estructura en 3 programes i 8 línies de treball i té una dotació econòmica total de 16,6 M€. És un fons expressament dissenyat perquè els ajuntaments puguin recuperar els teixits socials i econòmics mitjançant la producció i coproducció de polítiques públiques, tant amb iniciatives municipals com en projectes de col·laboració amb associacions i entitats que actuen al territori.

Related documents