Conveni entre l'AMB i el tercer sector

| Subject: Social Policies

Promourà les entitats socials i la lluita contra la bretxa digital

Una nena estudiant amb el seu ordinador

L'AMB ha signat un conveni per a tres anys amb la Taula d'Entitats del Tercer Sector. L'acord té com a principals objectius ampliar el coneixement i la promoció de les entitats socials i dissenyar accions per lluitar contra la bretxa digital. L'import total del conveni és de 75.000 €.

Gràcies a aquesta signatura, la Taula d'Entitats del Tercer Sector podrà desenvolupar algunes de les línies de treball del seu pla estratègic. L'Informe del Baròmetre 2021, la difusió, promoció i sensibilització sobre internet com a dret fonamental, la mapificació del tercer sector en els municipis de l'àrea metropolitana i altres actes i jornades relacionats amb el reconeixement públic de la tasca de les entitats socials, en són alguns exemples.

Tant l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB com la Taula d'Entitats del Tercer Sector treballen amb l'objectiu de reduir les desigualtats socials i la promoció social des de diferents àmbits. Per aquest motiu, en els darrers anys, han signat diferents acords marc i convenis de col·laboració. 

Related documents
Related links