Les dunes metropolitanes del delta del Llobregat en 5,5 milions de cupons de l'ONCE

Aquest matí Enric Botí, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, ha lliurat a Antoni Balmón, vicepresident executiu de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i a Gemma Badia, alcaldessa de Gavà, una imatge emmarcada del cupó que l'ONCE dedica, el proper dissabte 12 de març, a les dunes del delta del Llobregat. L'acte ha tingut lloc a la platja de Gavà.

Un total de 5,5 milions de cupons, que pertanyen a la sèrie "Ser sostenibles", difondran l'espai natural del delta del Llobregat. 

La col·lecció de l'ONCE "Ser sostenibles", iniciada al gener, correspon als sorteigs dels dissabtes. L'objectiu d'aquesta sèrie és difondre i destacar que les 17 comunitats autònomes i les administracions públiques (com l'AMB) aposten per una economia sostenible.

Els espais naturals del delta del Llobregat resulten sorprenents per la diversitat biològica que acullen, en especial per les aus que hi fan vida. Estan situats al costat de camps de conreu, d'infraestructures importants i molt a prop de les principals ciutats metropolitanes. Hi podem trobar diferents ambients naturals: part ?nal del riu Llobregat, llacunes i aiguamolls, pinedes litorals sobre dunes i platges verges amb vegetació de rereduna. Aquests espais constitueixen una peça fonamental de la infraestructura verda metropolitana: un conjunt de sistemes naturals interconnectats que proveeixen beneficis socials i ambientals molt importants. L'AMB té competències de planificació, disseny, gestió, manteniment i conservació d'aquests espais oberts que suposen més del 50 % del territori metropolità.

Totes les loteries de l'ONCE componen una oferta de joc responsable, segur i social que permet a l'Organització complir els seus objectius: fer una àmplia tasca social i solidària destinant tots els ingressos a millorar la qualitat de vida de les persones cegues i/o amb una altra discapacitat i fer una gestió segura i responsable, perquè l'ONCE es preocupa de garantir la protecció del conjunt de consumidors, des del disseny dels productes fins a la seva comercialització.

El Sueldazo del Cap de Setmana de l'ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros al comptat més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del nombre i sèrie premiats en la primera extracció. A més, hi ha premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius als quatre cupons dels números i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena, 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció i premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen a través dels 19.000 agents venedors —2.500 dels quals són a Catalunya— que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al terminal punt de venda (TPV) el client pot escollir, a l'instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir a la pàgina web oficial de joc de l'ONCE (www.juegosonce.es) i als establiments autoritzats. 

Related documents
Where
Marker
Dunes de las platja de Gavà