L'AMB millora la línia de Bus Metropolità L76, que connecta Sant Boi amb Santa Coloma de Cervelló, i l'allarga fins a Torrelles

| Subject: Buses

L'Àrea Metropolitana duplica la freqüència de pas d'aquesta línia, que a partir del dissabte 16 de juliol passarà cada 30 minuts de dilluns a dissabte. Amb l'ampliació del seu itinerari, es crea una nova connexió entre Torrelles, Santa Coloma de Cervelló, l'estació de FGC Molí Nou i l'hospital de Sant Boi

Aquest matí l'AMB ha presentat les millores i l'ampliació de la línia L76 de Bus Metropolità, que connecta Sant Boi de Llobregat amb Santa Coloma de Cervelló i que, a partir del proper dissabte 16 de juliol, també arribarà a Torrelles de Llobregat.

A l'acte hi ha assistit el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda, l'alcalde de Santa Coloma de Cervelló, Jordi Bartolomé, l'alcalde de Torrelles de Llobregat, Eduard Garcia, i el vicealcalde de Torrelles, Ignasi Llorente.

L'organisme metropolità ha millorat i duplicat la freqüència de pas del servei. Els feiners de dilluns a dissabte, tindrà una freqüència de pas de 30 minuts, enlloc dels 60 minuts actuals. Els diumenges i festius serà cada 45 minuts, enlloc dels 60 actuals.

D'altra banda, a partir d'aquest cap de setmana la línia L76 també es prolonga fins a Torrelles de Llobregat, on connecta amb les línies e20, L62 i L71. D'aquesta manera, es crea una nova connexió des de Torrelles fins a Santa Coloma de Cervelló, l'estació de FGC Molí Nou i l'hospital de Sant Boi.

Aquesta nova acció s'emmarca en un paquet de millores que l'AMB està impulsant al servei del Bus Metropolità del Baix Llobregat. A banda d'aquesta mesura i de la important renovació de flota que l'AMB està fent i que continuarà durant els propers mesos, amb vehicles nous i sostenibles, l'organisme metropolità també està millorant les freqüències de les línies SB1, SB2, SB3, L72, L74 i E79, que entraran en vigor el proper 16 de juliol. També ha creat la línia d'altes prestacions Metrobús M75, que connecta d'una manera més ràpida Sant Boi amb l'intercanviador de Cornellà, i ha allargat la línia d'altes prestacions Exprés E43, que connecta Sant Joan Despí amb Barcelona. 

Related documents
Related links
Where
Marker
Avinguda Dolça de Provença Santa Coloma de Cervelló