Assessorament tècnic a Chefchauen

| Subject: Mobility and Transport

Es realitza, de manera coordinada, el seguiment del projecte de donació de vuit autobusos

Els operaris de Chefchaouen durant una sessió pràctica de mecànica
Els operaris de Chefchaouen durant una sessió pràctica de mecànica
Comprovar sobre el terreny la viabilitat del projecte i formar el personal que l'ha de dur a terme són les darreres accions que, des de l'AMB i l'Agència Municipal de Desenvolupament de Chefchauen, s'han realitzat per tal de fer el seguiment del projecte de dotació de 8 autobusos que totes dues entitats va signar el passat 24 de març.

Per fer la tasca de comprovació de la viabilitat del projecte, diferents persones del Servei de Gestió i Explotació del Transport i un tècnic de Cooperació de l'AMB van realitzar, entre els dies 8 i 11 d'abril, una visita tècnica a Chefchaouen que va consistir en avaluar l'estat de les infraestructures viàries per on discorreran les línies a implantar; les instal·lacions per al dipòsit, manteniment i reparació dels vehicles, així com la capacitació del personal municipal implicat en la prestació del futur servei. També es van conèixer sobre el terreny les condicions de cooperació que comportarà el projecte.

D'altra banda, una delegació d'operaris del Parc Mòbil Municipal de Chefchaouen, integrada pel cap del Parc Mòbil i dos mecànics, van assistir, entre els dies  20 i 24 d'abril, a sessions formatives teòriques i pràctiques sobre les característiques tècniques, funcionament, conducció  i protocols de manteniment dels autobusos propietat de l'AMB que se cediran al projecte. Les classes, impartides per especialistes, es van realitzar a les instal·lacions que l'empresa TUSGSAL té a la ciutat de Badalona. TUSGSAL és l'empresa que gestionava aquestes unitats fins a la seva desafectació del servei.

Related documents