Normes Urbanístiques del Pla General Metropolità

Tornar
  • Article
    Sistema d'habitatge dotacional i concreció dels sols d'aquesta qualificació

Sistema d'habitatge dotacional i concreció dels sols d'aquesta qualificació


Modificació del Pla General Metropolità per a la creació del sistema d'habitatge dotacional i concreció dels sols als quals s'assigna aquesta qualificació, al terme municipal de Barcelona.

Aprovada definitivament per la Subcomissió d'Urbanisme del Municipi de Barcelona, en la sessió d'1 de juny de 2006. (DOGC núm. 4724 de 22/09/2006).

NORMATIVA URBANÍSTICA.

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ PER A LA CREACIÓ DEL SISTEMA D'HABITATGE DOTACIONAL I CONCRECIÓ DELS SOLS ALS QUALS S'ASSIGNA AQUESTA QUALIFICACIÓ, DE BARCELONA.

Sistema d'habitatges dotacionals públics, clau HD/7

Art. 1. Definició

1. Correspon aquesta qualificació al sòl del municipi de Barcelona que es destina a la realització d'actuacions públiques d'habitatge dirigides a satisfer els requeriments temporals de col.lectius de persones amb necessitats d'assistència o emancipació justificades en polítiques socials prèviament definides, d'acord amb el que preveu l'artide 34.3 del Text Refós de la Llei d'Urbanisme, compatibles amb usos d'equipament públic.

2. La nova qualificació d'habitatges dotacionals públics (clau HD/7) s'integra com a un ús dotacional específic dins els sistemes del Pla general metropolità, que es desenvolupa en terrenys de domini públic.

3. Aquests sòls es qualifiquen miliançant la corresponent modificació del PGM. Els plans especials urbanístics o els plans de millora urbana desenvolupen aquest sistema.

Art. 2. Tipus d'habitatges dotacionals públics

1. En funció del col•lectiu al qual van destinats es distingeixen, en una primera instència, els tipus d'habitatges dotacionals següents:

a) Habitatges dotacionals per a joves, dau HD/7-j.
b) Habitatges dotacionals per a la gent gran, clau HD/7-g.
c) En les actuacions d'habitatges dotacionals definides als apartats a) i b) s'hi podran preveure com a ús no principal habitatges destinats a col.lectius amb necessitats d'atenció social, que obeeixin a programes socials prèviament concretats.

2. Mitjançant la tramitació de la corresponent modificació del Pla general metropolità podran integrar-se en aquesta qualificació reserves de sòl per a la construcció d'habitatges públics destinats a altres collectius amb requeriments annlegs als definits a larticle 1.

3. La concreció del destí del sòl a un dels tipus d'habitatges dotacionals o la mutació del ja assignat requeriré la tramitació d'un Pla especial urbanístic o d'un Pla de millora urbana pel cas que la Modificació del PGM no hagués concretat el tipus o per modificar el definit per aquesta.

4. El pla especial urbanístic o el pla de millora urbana definirà, quan correspongui, la part de l'edificació que es destini a un dels equipaments previstos a l'article 212 de les NNUU del PGM.

5. Així mateix, la mutació del destí del sòl, del d'habitatges dotacionals, clau HD/7, a un altre ús dotacional dels previstos a l'article 212 de les Normes urbanístiques, es podre fer mitjançant un pla especial urbanístic o un pla de millora urbana.

6. Els sòls destinats a habitatge dotacional tenen el caràcter de sistema a tots els efectes. Específicament els sòls amb aquesta qualificació estan subjectes a cessió obligatòria i gratuïts en cas d'estar inclosos en els embits de gestió corresponents. Així mateix, els hi és d'aplicació el que preveu l'article 71.3 de les NNUU del PGM sobre còmput d'edificabilitat de les dotacions públiques.

Art. 3. Desenvolupament i gestió dels sòls clau HD/7

1. Els habitatges dotacionals es promouran en règim de lloguer i en les condicions que permetin acollir-se a les mesures de finançament d'actuacions protegides en matèria d'habitatge.

2. El desenvolupament i gestió dels habitatges dotacionals s'acollire a algun dels règims següents:

2.1. En els sòls de titularitat pública municipal, la construcció dels habitatges dotacionals i la seva gestió podrà realitzar-se per l'Ajuntament directament, amb conveni amb una altra Administració o bé amb participació de la iniciativa privada, mitjançant l'atorgament d'un dret de superfície o concessió administrativa.
2.2. Els sòls qualificats com a equipament comunitari, daus 7a, 7b o 17-7, o amb una altra qualificació de sòl dotacional edificable, de titularitat privada, que es qualifiquin, mitjançant la corresponent Modificació del PGM, d'habitatge dotacional (clau HD/7) es desenvoluparan mitjançant un Pla especial integral que concretarà el tipus assignat definirà les condicions d'edificació, el programa funcional detallat de l'actuació i els usos complementaris que s'admetin, així com els terminis d'edificació i posada en funcionament de l'operació d'habitatges dotacionals. Aquest Pla especial haurà de redactar-se en un termini no superior a quatre mesos de l'entrada en vigor de la Modificació del PGM.

2.2.1. El Pla especial s'haurà d'ajustar a la fórmula de gestió següent Cessió, lliure de càrregues i gravümens, del sòl que es proposi qualificar de sistema d'habitatge dotacional (dau HD/7) i dels terrenys afectats a sistemes inclosos en l'actuació.
L'Ajuntament atorgarà un dret de superfície o concessió, per un termini mfficim de 50 anys, als titulars que cedeixin el sòl o a qui aquests designin, per a la construcció explotació dels habitatges dotacionals. En aquest cas, la contraprestació quedare compensada per la constitució d'aquest dret de superfície o concessió Art. 5. Definició
Els Plecs de condicions recolliran obligatòriament que, una vegada transcorregut el termini, es produiré la reversió de fedificació i de les installacions en bon estat de funcionament a l'Ajuntament, lliures de càrregues i gravémens, sense dret a cap indemnització.
2.2.2. L'incompliment de les obligacions relatives al termini de presentació del Pla especial o altres condicions establertes en aquest, per causes no imputables a l'Administració, habilitarè l'Ajuntament a procedir a la mutació del destí del sòl a un altre ús dotacional, d'acord amb farticle 2 o, en el seu cas, a l'expropiació d'aquests. Un cop atorgat el dret de superfície o la concessió, l'incompliment de les condicions establertes en el corresponent Plec es regiran pel que aquest disposi.

2.3. L'Ajuntament podré establir convenis amb altres Administracions Públiques, o entitats dependents d'elles, per tal de desenvolupar en sòls de que siguin titulars, operacions d'habitatges dotacionals.

Art. 4. Legitimació expropiadora

La qualificació amb clau HD/7 legitima l'expropiació dels sòls qualificats amb aquest destí.

Habitatges dotacionals per a joves (HD/7-j)

Art. 5. Definició

1. Es qualifica com a habitatges dotacionals per a joves, clau HD/7-j, el sòl que es destina a la construcció d'habitatges en règim de lloguer assequible destinat expressament a la gent jove, per facilitar a aquest collectiu l'accés a l'habitatge dins la ciutat.

2. Els sòls que s'afecten a aquest destí són els que consten a les fibces urbanístiques d'aquesta Modificació del PGM, qualificats amb anterioritat com a dotació d'habitatges per a joves amb la clau urbanística 10hj.
Aquestes fitxes tenen carécter normatiu. Incorporen les qualificacions proposades i les condicions d'ordenació de cadascun dels émbits d'actuació.

Art. 6. Destí dels habitatges dotacionals per a joves

1. Els sòls qualificats d'habitatges dotacionals per a joves es destinaran a la construcció d'habitatges en les condicions establertes a farticle 3.

2. S'admeten els usos dotacionals definits a farticle 212 de les Normes Urbanístiques del PGM, compatibles amb l'habitatge.

3. En planta baixa s'admeten també els serveis complementaris de l'habitatge.

Art. 7. Condicions d'edificació

1. L'edificació en els sòls qualificats d'habitatges dotacionals per a joves s'ajustara al tipus d'ordenació, intensitat edificatória i condicions d'edificació definits a la fitxa urbanística de cadascun dels sòls amb aquesta qualificació, d'acord amb les condicions de l'entorn.

2. L'edificació podré desenvolupar-se per llicència directa, en les condicions establertes a l'apartat anterior, llevat que les fitxes normatives disposin la redacció prèvia d'un pla especial urbanístic o d'un pla de millora urbana. En el desenvolupament de les qualificacions HD/7-j que requereixen planejament derivat, aquest es referiré necessariament al conjunt de l'ambit qualificat d'equipament.

3. La modificació de les condicions d'edificació definides en les fitxes normatives requeriré la tramitació d'un pla de millora urbana.

4. Per a tot allò no regulat expressament en aquesta Normativa regeixen les disposicions de les NNUU per al tipus d'ordenació assignat al corresponent sòl.

5. Els edificis d'habitatges dotacionals per a joves hauran de complir les condicions mínimes d'habitabilitat del Decret 259/2003, de 21 d'octubre, sobre requisits mínims d'habitabilitat en els habitatges i de la cèdula d'habitabilitat, i les Ordenances Metropolitanes d'Edificació, d'aplicació simultania.

Habitatges dotacionals per a la gent gran (HD/7-g)

Art. 8. Definició

1. Es qualifica com a habitatges dotacionals per a la gent gran, dau HD/7-g, el sòl que es destina a la construcció d'habitatges en règim de lloguer assequible, destinats expressament a la gent gran autònoma, les circumstancies sociofamiliars de la qual no li permeten romandre a la seva llar.

2. Els sòls que s'afecten a aquest destí són els que consten a les fitxes urbanístiques d'aquesta Modificació del PGM, qualificats amb anterioritat com a equipament

3. Aquestes fitxes tenen caracter normatiu. Incorporen les qualificacions proposades i les condicions d'ordenació de cadascun dels ambits d'actuació.

Art. 9. Destí dels habitatges dotacionals per a la gent gran

1. Els sòls qualificats d'habitatges dotacionals per a la gent gran es destinaran a la construcció d'habitatges en les condicions establertes a l'article 3 i ajustats a la tipologia que es defineix com a "habitatges tutelats per a la gent gran" en el Decret 284/1996, de 23 de juliol, de Regulació del Sistema Catala de Serveis Socials.

2. S'admeten els usos dotacionals definits a l'article 212 de les Normes Urbanístiques del PGM, compatibles amb l'habitatge.

3. En planta baixa s'admeten també els serveis complementaris de l'habitatge.

Art. 10. Condicions d'edificació

1. L'edificació en els sòls qualificats d'habitatges dotacionals per a la gent gran s'ajustarè a les condicions definides a la fitxa urbanística de cadascun dels sòls amb aquesta qualificació, d'acord amb les condicions de l'entorn

2. La modificació de les condicions d'edificació definides en les fitxes normatives requeriré la tramitació d'un pla de millora urbana.

3. Els edificis d'habitatges dotacionals per a la gent gran hauran de complir les condicions mínimes d'habitabilitat del Decret 259/2003, de 21 d'octubre, sobre requisits mínims d'habitabilitat en els habitatges i de la cèdula d'habitabilitat, i les Ordenances Metropolitanes d'Edificació, d'aplicació simultènia.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL PRIMERA

El planejament podrè preveure la incorporació de nous sòls a la qualificació de dotació d'habitatges per a joves i per a gent gran, en el marc de les polítiques socials que es defineixin a l'efecte. La materialització de la qualificació clau HD/7 en aquests sòls requerirà la tramitació de la corresponent modificació del PGM. En el cas d'incorporar sòls qualificats anteriorment d'equipament comunitari, la MPGM haurè de justificar que no es comprometen les reserves d'equipament de la ciutat, miliançant la incorporació d'un estudi de la incidència de la proposta en relació amb el balanç del sòl d'equipament que consta en el capítol 4 de la Memòria d'aquesta Modificació.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEGONA

1. Als sòls destinats a la dotació habitatges per a joves als emplaçaments del Passeig d'Urrutia de la Maquinista, qualificats com a 10hj d'acord amb el planejament vigent, se'ls ajusta la qualificació de sistema d'habitatges dotacionals públics, clau HD/7-j, d'acord amb la nova ordenació que consta a les fitxes normatives corresponents a aquesta Disposició Addicional.

2. Els sòls que, d'acord amb el planejament vigent, estaven destinats a la dotació d'habitatges per a joves, clau 10hj, als emplaçaments del carrer Pintor Alsamora i Ferran Junoy es qualifiquen, respectivament, com a sistema d'equipaments comunitaris i dotacions actuals de carècter local, dau 7a, i com a sistema d'equipaments comunitaris i dotacions de nova creació de cafficter local, clau 7b, d'acord amb l'ordenació de les fitxes normatives corresponents a aquesta Disposició Addicional.

3. Les fitxes a les quals es remeten els apartats 1 i 2 d'aquesta Disposició Addicional tenen caràcter normatiu. Incorporen les qualificacions vigents, les proposades i les condicions d'ordenació de cadascun dels emplaçaments.

FITXES NORMATIVES DELS EMPLAÇAMENTS HD/7-j

Ciutat Vella I. JAUME GIRALT/MONTANYANS


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Pou de la Figuera/Jaume Giralt/Montanyans/Carders
Illa - parcel·la: 41781 - 005/006/2007/2009/3011
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 450 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 2.160 m2
Nom. habitatges per a joves: 24
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial urbanistic de la dotació d'habitatges per a joves a l'illa delimitada pels carrers de Jaume Giralt, Pou de la Figuera Montanyans, aprovat definitivament 11 d'abril de 2003.

QUALIFICACIÓ PROPOSADA E: 1/1.000













Eixample II. PARE CLARET


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Sant Antoni Maria Claret, 138-146
Illa - parcel·la: 25730- 002
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 664 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 4.650 m2 (sostre resultant de les condicions d'edificació)
Nom. estimat habitatges per a joves: 70
Condicions d'edificació: Tipus d'ordenació:     alineadó de vial
-Fondària edificable:  21,80m -segons edificis confrontants-
-Nom. de plantes:      PB+6P
-Alçada màxima:        23,80m

QUALIFICACIÓ PROPOSADA E: 1/2.000



















Eixample II. ALÍ BEI/ SARDENYA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Sardenya,158 / Alibei, 94-96
Illa - parcel·la: 40153 -013
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 692 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 3.216 m2 (sostre resultant de les condicions d'edificació)
Nom. habitatges per a joves: 51
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla de millora urbana per a l'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves situada als carrers de Sardenya 158 i Alí Bei 94-96, aprovat definitivament l'11 d'abril de 2003.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Eixample II. LONDRES/ VILLARROEL


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Londres, 62-64 / Villarroel, 239-243
Illa - parcel·la: 15360 - 001/ 011/ 019/ 020/ 021/ 023
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 692 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 2.900 m2
Nom. habitatges per a joves: 45
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial d'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves i equipament escolar- esportiu al carrer de Londres 62-64 i Villarroel 239-243, aprovat definitivament el 15 de febrer de 2002.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Sants- Montjuïc III. PL. CERDÀ*


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Gran Via de les Corts Catalanes, 120-126
Illa - parcel·la: 22270- 007
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 3.171 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 10.000 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 5.000 m2
Nom. habitatges per a joves: 160
Nom. habitatges per a gent gran: 79
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial d'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves i equipament per a la gent gran, situat a la Gran Via de les Corts Catalanes 120- 126 de Barcelona. (Pl. Cerdà), aprovat definitivament el 15 de febrer de 2002

*Emplaçament en el qual es desenvolupa conjuntament una operació d'habitatges per a joves i per a gent gran.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Sants- Montjuïc III. SANT ELOI


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Sant Eloi, 2-4
Illa - parcel·la: 22171- 001
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 600 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 2.400 m2
Nom. habitatges per a joves 32
Condicions d'edificació: Tipus d'ordenació:        volumetria específica de configuració fiexible.
-Perímetre regulador:   ve definit pels límits de la zona HD/7-j. Ocupació en planta 100%.
-Perfil regulador:           ve definit per un pla horilzontal a una alçada de 16,70m corresponent a PB+4.
-Cota referència PB:     la mesurada en el punt mig de la façana del carrer Sant Eloi.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000




















Sants- Montjuïc III. GRAN VIA - QUÍMICA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Gran Via, 160LX,158LX / Mineria, 37LX / Química, 18LU
Illa - parcel·la: 22240-012-013-014-015
Propietat del sòl: Generalitat de Catalunya,
Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 1.992 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 10.000 m2
Nom. habitatges per a joves 125
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla de millora urbana d'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves al carrer Química 18LU Barcelona, aprovat
definitivament el 24 de novembre de 2004

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Sants- Montjuïc III. MARE DE DÉU DEL PORT


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Mare de Déu del Port, 179- 183
Illa - parcel·la: 22171-005
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 2.436 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 7.000 m2
Nom. estimat habitatges per a joves 100
Condicions d'edificació: Tipus d'ordenació:         volumetria específica de configuració flexible
Perímetre regulador:     ve definit pels límits de la zona HD/7-j. Ocupació en planta 100% del perímetre. Més enllà del perímetre s'admeten els cossos sortints regulats a l'art. 230. III.
Perfil regulador:             ve definit per un pla horitzontal a una alçada de 17,70m. corresponent a PB+4. Per damunt d'aquesta alçada s'admeten els elements regulats a l'art. 262 2ac).
Cota de referència PB:  correspon a la rasant de la vorera en el punt d'intersecció entre els carrers Mare de Déu del Port i Cisell.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Sants- Montjuïc III. BRONZE*


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Bronze, 5-7
Illa - parcel·la: 23251-003
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j-g: 1.000 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 5.000 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 5.000 m2
2.500 m2 altres usos d'equipament en PB
Nom. habitatges per a joves: 77
Nom. habitatges per a gent gran: 70
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla de millora urbana per a l'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves i gent gran i l'equipament pevist al carrer Bronze 5-7, aprovat definitivament el 24 de novembre de 2004.

*Emplaçament en el qual es desenvolupa conjuntament una operació d'habitatges per a joves i pera gent gran.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Les Corts IV. BACARDÍ


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Travessera de les Corts, 86B-94 -Jardíns Bacardí-
Illa - parcel·la: 71550- 003 a 007. 009, 010 i 015 a 022
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 755 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 4,530 m2
Nom. habitatges per a joves: 66
Condicions d'edificació: Són les definides per la Modificació puntual del PERI del sector Bacardí per a l'ampliació d'usos i concreció de les condicions d'edificació de l'equipament i la dotació d'habitatges per a joves situats a la Travessera de les Corts cantonada amb el carrer de Benavent, aprovat definitivament el 23 de novembre de 2001.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Les Corts IV. JOAQUIM ALBARRAN


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Ardena, 34 /Joaquim Albarran, 1-11 / Ronda de Dalt
Illa - parcel·la: 735344- 006
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 1.865 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 2.800 m2
Nom. habitatges per a joves: 48
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla de millora urbana per a la dotació d'habitatges per a joves situada al carrer Albarran 1-3 i 5-11, aprovat definitivament el 21 de maig de 2004

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Sarrià- Sant Gervasi V. CARLES RIBA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Carles Riba, 17-25
Illa - parcel·la: 30593- 086
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 1.698 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 1.100 m2
Nom. habitatges per a joves: 20
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla de millora urbana per a l'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves situada al carrer de Carles Riba 17-25, aprovat definitivament el 4 de febrer de 2005.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Sarrià- Sant Gervasi V. CAN CARALLEU


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Can Caralleu, 21
Illa - parcel·la: 08330-004, 005, 006, 009, 010, 028, 029, 031
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 1.300 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 2.200 m2
Nom. estimat habitatges per a joves: 40
Condicions d'edificació: Són les definides per la Modificació del PGM per a l'ordenació del parc del Torrent de les Monges a Sanià, aprovada definitivament el 9 de febrer de 2004.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Les Corts IV. ENCARNACIÓ


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Encarnació, 181- 189
Illa - parcel·la: 26012 - 006- 010- 011
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona. La parcel·la 011 és privada

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 777 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 3.300 m2
Nom. estimat habitatges per a joves: 50
Condicions d'edificació: Tipus d'ordenació:           volumetria específica de configuració flexible
-Perímetre regulador:      ve definit pels límits de la zona HD/7-j. Ocupació en planta 100%
-Perfil regulador:              ve definit per un pla horilzontal a una alçada de 16,70m corresponent a PB+4
-Cota referència PB:        la rnesurada en el punt mig de la façana del carrer Encarnació.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Horta- Guinardó VII. MARINA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Marina, 351
Illa - parcel·la: 25841- 001/ 002/ 003
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona.

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 1.787 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 10.000 m2
Nom. habitatges per a joves: 153
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial urbanístic per a l'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves i equipament per a la gent gran situat al carrer Marina 343-345 i 351, aprovat definitivament el 25 d'octubre de 2002.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Horta- Guinardó VII. TEODOR LLORENTE


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Teodor Llorente, 8B
Illa - parcel·la: 26431-001
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona.

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 267 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 1.600 m2 (sostre resultant de les condicions d'edificació)
Nom. estimat habitatges per a joves: 25
Ús planta baixa: equipament
Condicions d'edificació: Tipus d'ordenació:      alineació de vial
-fondària edif:             totalment edificable
-n° de plantes:            PB+5
-alçada màxima:        19,75 m
-es deixarà un porxo en PB en front del carrer Teodor Llorente amb una amplada mínima de 5,00 m.

Per a tot allò no expressament definit, s'aplicarà el que estableixen les NNUU del PGM per a la zona 13b, llevat del que disposa l'art. 235.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Nou Barris VIII. ANDREU NIN


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Passeig d'Andreu Nin/ Rosselló i Porcel/ Pl. Gabriel Alomar
Illa - parcel·la: 95202- 007
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona.

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 2.340 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 10.000 m2
Nom. habitatges per a joves: 147
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial d'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves situada al passeig d'Andreu Nin, C/ Rosselló i Porcel i la plaça de Gabriel Alomar, aprovat definitivament el 15 de febrer de 2002.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Nou Barris VIII. MANUEL SANCHO


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Manuel Sancho, 15-17 /Av. Rio de Janeiro, 11-15
Illa - parcel·la: 95209-031
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona.

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 2.034 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 6.232 m2
Nom. habitatges per a joves: 72
Condicions d'edificació: Tipus d'ordenació:       alineació de vial
-Fondària edificable:   16,00m. Interior d'illa edificable en PB
-Nom. de plantes:        PB+4P
-Alçada màxima:         16,70m

Per a tot allò no expressament definit s'aplicarà el que estableixen les NNUU del PGM per a la zona 13b, Ilevat del que disposa l'art. 235.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Nou Barris VIII. VILADROSA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Via Favència, 294-312 / Viladrosa, 147-157
Illa - parcel·la: 96093- 003/ 004/ 005/ 006/ 007/ 008
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona.

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 1.306 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 5.380 m2
Nom. habitatges per a joves: 74
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla de millora urbana per a l'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves a la Via Favència cantonada amb el carrer de Viladrosa, aprovat definitivament el 17 de juny de 2005.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Nou Barris VIII. LA SELVA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Selva, 57 - 61
Illa - parcel·la: 94961
Propietat del sòl: Privada

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 660 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 3.300 m2
Nom. habitatges per a joves: 48
Condicions d'edificació: Tipus d'ordenadó:          volumetria específica de configuració flexible.
-Perímetre regulador:     ve definit pels límits de la zona HD/7-j. Ocupació en planta 100% del perímetre. Més enllà del perímetre s'admeten els cossos sortints regulats a l'art. 230.III.
-Perfil regulador:            ve definit per un pla horilzontal a una alçada de 17,70m corresponent a PB+4. Per damunt d'aquesta alçada s'admeten els elements regulats a l'art. 262 2ac).
-Cota de referència PB: la rnesurada en el punt mig de la façana del carrer de la Selva.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Nou Barris VIII. AIGUABLAVA*


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Aiguablava, 2-14
Illa - parcel·la: 95420-049
Propietat del sòl: Privada

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j-g: 2.482 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 5.964 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 3.140 m2
Nom. estimat habitatges per a joves: 100
Nom. estimat habitatges per a gent gran: 50
Condicions d'edificació: Són les definides pel Text Refos de la Modificació del PGM als àmbits del barri de Roquetes, de terrenys limitrofs situats en els barris de Trinitat Nova i de Canyelles i de les finques situades a la Rambla Caçador, 18-14 i al carrer Isard, 29-35, aprovat definitivament el 19 de maig de 2004.

*Emplaçament en el qual es desenvolupa conjuntament una operació d'habitatges per a joves i per a gent gran.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Sant Andreu IX. TUCUMAN


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Tucuman, 21-25
Illa - parcel·la: 98981- 004
Propietat del sòl: Patronat Municipal de l'Habitatge

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 2.771 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 10.000 m2
Nom. habitatges per a joves: 150
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial d'ordenació de la dotació ?habitatges per a joves situada al carrer de Tucuman, 21 -25, aprovat definitivament el 15 de febrer de 2002.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Sant Andreu IX. CAMP DEL FERRO


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Camp del Ferro, 1-7
Illa - parcel·la: 91934-005
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 1.500 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 10.000 m2
Nom. habitatges per a joves: 140
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial urbanístic per a l'ordenació volumètrica de la zona 10hj de la Sagrera. Sector Sant Andreu- Sagrera- Camp del Ferro, aprovat l'11 d'abril de 2003.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Sant Andreu IX. SANT ADRIÀ


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Sant Adrià, 33-35 / Balarí Jovany, 47
Illa - parcel·la: 97430- 009/ 010/ 011
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 463 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 1.960 m2
Nom. habitatges per a joves: 27
Condicions d'edificació: Tipus d'ordenació:           alineació de vial
-Fondària edificable:       11m
-N° de plantes:                PB+4P
-Alçada maxima:             16,70m

Per a tot allò no expressament definit s'aplicarà el que estableixen les NNUU del PGM per a la zona 13b, llevat del que disposa l'art. 235.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Sant Andreu IX. GARCILASO


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Garcilaso, 1-9
Illa - parcel·la: 90740- 016/ 017
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 1.020 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 5.285 m2
Nom. habitatges per a joves: 66
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial d'ordenació volumètrica de les parcel-les situades entre els carrers de Garcilaso, de la Sagrera i de Ciutat d'Elx, aprovat definitivament el 29 d'octubre de 2001.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Sant Martí X. SELVA DE MAR


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Selva de Mar, 22-32
Illa - parcel·la: 09435-017/019/020/021
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Qualificació del sòl HD/7-j: 830 m2
Qualificació del sòl 18*hs: 440 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 10.600 m2
Nom. habitatges per a joves: 128
Sostre màxim sòl 18*hs: 5.200 m2
Nom. habitatges estimat: 50
Condicions d'edificació: El sistema HD/7-j i la zona 18*hs es desenvoluparan mitjançant un projecte unitari amb subjecció als paràmetres de sòl i sostre assignats a cadascun dels dos usos i d'acord amb les següents condicions d'edificació.
Tipus d'ordenació:               volumetria específica de configuració flexible
-Perímetre regulador:          ve definit pels límits de la zona HD/7-j/18*hs. Ocupació en planta 100%
-Perfil regulador:                  ve definit per un pla horitzontal situat a la mateixa alçada que l'edifici confrontant, corresponent a PB+12
-Cota referència PB:            la mesurada en el punt mig de la façana del carrer Selva de Mar

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Sant Martí X. RAMON TURRÓ


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Ramon Turró, 244
Illa - parcel·la: 07295- 008
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 319 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 1.910 m2
Nom. habitatges per a joves: 25
Condicions d'edificació: Tipus d'ordenadó:          alineació de vial
-Fondària edificable:      totalment edificable
-Nom. de plantes:          PB+5P
-Alçada màxima:            20,75m

Per a tot allò no expressament definit, s'aplicarà el que estableixen les NNUU del PGM per a la zona 13a, Ilevat del que disposa l'art. 235.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Sant Martí X. CAMÍ ANTIC DE VALÈNCIA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Camí antic de València, 96 - 116
Illa - parcel·la: 08330-004, 005, 006, 009, 010, 028, 029, 031
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 1.127 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 6.300 m2
Nom. habitatges per a joves: 68
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla de millora urbana per a l'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves i l'equipament previst al Camí antic de València 96-116, aprovat definitivament el 24 de novembre de 2004

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Sant Martí X. PUJADES


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Pujades, 292-312
Illa - parcel·la: 07190-001
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 1.052 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 12.200 m2
Nom. estimat habitatges per a joves: 175
Condicions d'edificació: Les condicions d'edificació són les que determina la Modificació del PERI del sector Llull, Pujades i Llevant de la MPGM per a la renovació de les àrees industrials del Poblenou per a l'equipament 7@, llevat del que s'estableix a continuació:
-l'alçada de 45,50m correspondrà a un bloc de PB+3. El bloc de PB+3 tindrà una alçada de 13,95m.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Sant Martí X. PRIM


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Av. Prim/Via Trajana
Illa - parcel·la: 92406-vàries
Propietat del sòl: Privada

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j: 2.000 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 15.000 m2
Nom. estimat habitatges per a joves: 200
Condicions d'edificació: La reserva de sòl per als habitatges dotadonals se situarà dins l'àmbit del Sector -Prim- de la Modificadó de PGM del Sector de Sant Andreu-Sagrera, a desenvolupar mitjançant un Pla de millora urbana. El PMU localilzarà la superfície màxima de 2.000 rn2 en funció de l'ordenació general i concretarà les condicions d'edificació, respectant un sostre dotacional màxim de 15.000m2.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















FITXES NORMATIVES DELS EMPLAÇAMENTS HD/7-g

Ciutat Vella I. BALBOA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Balboa, 29-35 / Pinzón, 6-12
Illa - parcel·la: 11144-016
Propietat del sòl: Patronat Municipal de l'Habitatge

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 1.328 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 5.085 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 81
Condicions d'edificació: Són les definides per la Modificació del PE de concreció d'usos i ordenació de volums del Sector Balboa- Pinzón, aprovat definitivament el 20 de juliol de 2001.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Ciutat Vella I. STA. CATERINA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Freixures, 14
Illa - parcel·la: 41640-001
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 981 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 4.320 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 60
Condicions d'edificació: Són les definides per l'Estudi de Detall d'ordenació de volums del mercat de Santa Caterina, aprovat definitivament el 27 de d'octubre de 2000.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Ciutat Vella I. LLUIS COMPANYS


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Lluís Cornpanys, 35
Illa - parcel·la: 70433-025
Propietat del sòl: Generalitat de Catalunya

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 821 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 4.789 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 48
Condicions d'edificació: Són les definides pel l'Estudi de Detall al passeig de Lluís Companys, carrer del Rec Comptal i carrer del davant del Portal Nou, aprovat definitivament el 26 de febrer de 1991.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Ciutat Vella I. NOU DE LA RAMBLA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Nou de la Rambla, 39-43
Illa - parcel·la: 50170-012
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 1.164 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 6.164 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 48
Condicions d'edificació: Són les definides per la Modificació del PGM en l'àmbit del Raval Sud, aprovat definitivament el 18 de març de 2005.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Eixample II. MARQUÉS DE CAMPO SAGRADO


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Marqués de Campo Sagrado, 31- 35
Illa - parcel·la: 11144-016
Propietat del sòl: Patronat Municipal de l'Habitatge

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 548 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 3.837 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 38
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial d'ordenació a la finca del carrer Marqués de Campo Sagrado, 31 i 33-35, aprovat definitivament el 27 d'abril de 2001.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Sants-Montjuïc III. ESPANYA INDUSTRIAL


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Muntades, 35
Illa - parcel·la: 70433-025
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 437 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 1.200 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 18
Condicions d'edificació: Són les definides per l'Estudi de Detall d'ordenació volumètrica de l'equipament assistencial (habitatges tutelats) a l'Espanya Industrial, aprovat definitivament el 2 de febrer de 1996.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Sants-Montjuïc III. BRONZE*


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Bronze, 5-7
Illa - parcel·la: 23251-003
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j-g: 1.500 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 5.000 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 5.000 m2
2.500 altres usos d'equipament en PB
Nom. habitatges per a joves: 77
Nom. habitatges per a gent gran: 70
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla de millora urbana per a l'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves i gent gran i l'equipament previst al carrer del Bronze, 5-7, aprovat definitivament el 24 de novembre de 2004.

*Emplaçament en el qual es desenvolupa conjuntament una operadó d'habitatges per a joves i per a gent gran.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Sants-Montjuïc III. GRAN VIA/ PL. CERDÀ*


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Gran Via, 120-126
Illa - parcel·la: 22270-007
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j-g: 3.171 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 10.000 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 5.000 m2
Nom. habitatges per a gent jove: 160
Nom. habitatges per a gent gran: 79
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial d'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves i equipament per a la gent gran, situat a la Gran Via de les Corts Catalanes, 120-126 de Barcelona, aprovat definitivament el 15 de febrer de 2002.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Les Corts IV. ENTENÇA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Entença, 275-289 
Illa - parcel·la: 15900-023
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 808 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 5.560 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 60
Condicions d'edificació: Són les definides per la Modificació del PGM a l'àmbit del Sector de la Colònia Castells, aprovat definitivament el 20 d'octubre de 2003.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Horta- Guinardó VII. MARINA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Marina, 351
Illa - parcel·la: 25841-006
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 903 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 4.500 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 65
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial urbanistic d'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves i equipament per a la gent gran situat al carrer Marina, 343-345 i 351, aprovat definitivament el 25 d'octubre de 2002.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Horta- Guinardó VII. CAN TRAVI


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Can Travi, 30B
Illa - parcel·la: 28621-001
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 2.108 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 6.500 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 85
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla de millora urbana per a l'ordenació dels terrenys dotacionals situats al carrer de Can Travi 30B, aprovat definitivament el 24 de novembre de 2004.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Nou Barris VIII. PG. URRUTIA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Pg. Urrutia, 1-11
Illa - parcel·la: 94813-012
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 1.560 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 5.000 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 50
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial urbanisfic per a la concreció de l'ús i de les condicions d'edificació dels terrenys d'equipament situats al passeig d'Urrutia 1-11, aprovat definitivament el 24 de novembre de 2004.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Nou Barris VIII. VILADROSA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Viladrosa, 86-88
Illa - parcel·la: 96142-002
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 699 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 2.040 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 25
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial de concreció d'ús i condicions de l'equipament del carrer Viladrosa 86-88, aprovat definitivament el 22 de novembre de 1995.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Nou Barris VIII. VIA FAVÈNCIA 364


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Via Favència, 364-382
Illa - parcel·la: 95614-001-002-003-010-012
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 1.710 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 7.030 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 75
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial de concreció de l'ús i condicions d'edificació de l'equipament situat a Via Favència 362-384, aprovat definitivament el 27 de setembre de 2002. 

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Nou Barris VIII. VIA FAVÈNCIA 446


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Via Favència, 446-450
Illa - parcel·la: 95420-049
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 470 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 2.350 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 34
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial de reequipament i millora del barri de la Prosperitat, aprovat definitivament el 9 de març de 1994.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Nou Barris VIII. VIA FAVÈNCIA-MOLÍ


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Via Favència, 348-362B
Illa - parcel·la: 95613-002
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 670 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 6.000 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 90
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial urbanistic i de millora urbana per a l'ordenació dels sòls dotacionals situats a la via Favència 348-362B, aprovat definitivament el 18 de novembre de 2005.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Nou Barris VIII. AIGUABLAVA*


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Aiguablava, 2-14
Illa - parcel·la: 95420-049
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-j-g: 2.482 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 5.964 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 3.140 m2
Nom. habitatges per a joves: 100
Nom. habitatges per a gent gran: 50
Condicions d'edificació: Són les definides pel Text Refós de la Modificació del PGM als àmbits del barri de Roquetes, de terrenys limitrofs situats en els barris de Trinitat Nova i de Canyelles i de les finques situades a la Rambla Caçador, 18-14 i al carrer Isard, 29-35, aprovat definitivament el 19 de maig de 2004.

*Emplaçament en el qual es desenvolupa conjuntament una operació d'habitatges per a joves i per a gent gran.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000


















Sant Andreu IX. JOAN TORRAS


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Joan Torras, 49-51
Illa - parcel·la: 97402-004
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 1.942 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 7.000 m2
1.200 m2 altres usos d'equipament en PB
Nom. habitatges per a gent gran: 79
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial urbanístic per a l'assignació d'ús i la definició de les condicions d'edificació de l'equipament situat al carrer de Joan Torras núm. 49-51 de Barcelona, aprovat definitivament el 20 de febrer de 2004.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















Sant Martí X. CONCILI DE TRENTO


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Concili de Trento, 15-35
Illa - parcel·la: 06980-004
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 1.528 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 7.640 m2
Nom. habitatges per a gent gran: 78
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla especial d'ordenació dels equipaments situats al carrer de Concili de Trento entre els números 15 i 35, aprovat definitivament el 26 de juliol de 2002

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000

















Sant Martí X. CAMÍ ANTIC DE VALÈNCIA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Camí antic de València, 96
Illa - parcel·la: 08330-034
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona

PARÀMETRES DE L'ORDENACIÓ

Superfície del sòl HD/7-g: 3.208 m2
Sostre màxim sòl HD/7-g: 5.500 m2
3.300 m2 altres usos d'equipament en PB
Nom. habitatges per a gent gran: 76
Condicions d'edificació: Són les definides pel Pla de millora urbana per a l'ordenació de la dotació d'habitatges per a joves i l'equipament previst al Camí Antic de València 96- 116, aprovat definitivament el 24 de novembre de 2004.

QUALIFICACIO PROPOSADA E: 1/2.000



















FITXES CORRESPONENTS A LA DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEGONA

Nou Barris VIII. PG. URRUTIA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Pg. Urrutia, 13-33*LB
Illa - parcel·la: 94591-038, 040 a 052 i 059
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona
Superfície de l'actuació: 2.011 m2

PLANEJAMENT VIGENT

Pla de millora urbana per a l'ordenació volumètrica de la dotació d'habitatges per a joves situada al passeig d'Urrutia núm. 17-35

Qualificacions urbanístiques: 10hj:                  2.011 m2

ORDENACIÓ PROPOSADA

Qualificació urbanística proposada: HD/7-j:              780 m2
7b:                    1.231 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 6.200 m2
Nom. habitatges per a joves: 98
Condicions d'edificació:

Sòl HD/7-j:        són les definides pel Pla de millora urbana per a l'ordenació volumètrica de la dotació d'habitatges per a joves situada al passeig d'Urrutia núm. 17-35, aprovat definitivament l'11 d'abril de 2003.
Sòl 7b:              es definiran mitjançant un pla especial urbanístic.

PLANEJAMENT VIGENT E:1/2.000






























MODIFICACIÓ PLANEJAMENT E:1/2.000




























Sant Andreu IX. MAQUINISTA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Ferran Junoy, 92-104
Illa - parcel·la: 97386- 001/002, 99021- 001, 99030- 001
Propietat del sòl: Patronat Municipal de l'Habitatge
Superfície de l'actuació: 4.297 m2

PLANEJAMENT VIGENT

Modificació del PGM per a l'ordenació del sector de La Sagrera i el seu entorn

Qualificacions urbanístiques: 10hj:                  4.000 m2
6b:                     297 m2

ORDENACIÓ PROPOSADA

Qualificació urbanística proposada: HD/7-j:              2.347 m2
6b:                    1.950 m2
Sostre màxim sòl HD/7-j: 16.000 m2
Nom. habitatges per a joves: 200
Condicions d'edificació:

Sòl HD/7-j:       Es definiran mitjançant un pla de millora urbana.

PLANEJAMENT VIGENT E:1/2.000






























MODIFICACIÓ PLANEJAMENT E:1/2.000




























Nou Barris VIII. PG. PINTOR ALSAMORA


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Selva, 37-49/ Pintor Alsamora/ Escultor Ordoñez
Illa - parcel·la: 94950- 001
Propietat del sòl: Privada
Superfície de l'actuació: 2.707 m2

PLANEJAMENT VIGENT

Modificació del PGM per a la definició de la nova dotació d'habitatges per a joves i determinació dels sóls als quals s'assigna aquesta qualificació en l'àmbit del terme municipal de Barcelona.

Qualificacions urbanístiques: 10hj:                  2.707 m2

ORDENACIÓ PROPOSADA

Qualificació urbanística proposada: 7a:                    2.707 m2
Condicions d'edificació:

Són les definides pel Pla especial de reforma interior del Barri de Porta, aprovat definitivament el 30 de juliol de 1998.

PLANEJAMENT VIGENT E:1/2.000






























MODIFICACIÓ PLANEJAMENT E:1/2.000



























Sant Andreu IX. FERRAN JUNOY


DADES GENERALS DE L'EMPLAÇAMENT

Emplaçament: Ferran Junoy, 56-90 / Tucuman / Ciudad de Asunción / Potosí
Illa - parcel·la: 97385-001, 002
Propietat del sòl: Ajuntament de Barcelona
Superfície de l'actuació: 22.298 m2

PLANEJAMENT VIGENT

Modificació del PGM per a la creació de noves dotacions d'habitatges per a joves als carrers Quimica 18LU, Mare de Déu del port 179, Bronze 5, Teodor Llorente 8B, Can Travi 30B, La Selva 57, Via Favència 348, Ferran Junoy 56, Camí Antic de València 96, Pujades 292 del Municipi de Barcelona; i per a la determinació dels emplaçaments on aquesta dotació és compatible amb habitatges tutelats per a la gent gran i d'altres equipaments.

Qualificacions urbanístiques: 10hj:                  2.000 m2
7b:                    20.298 m2

ORDENACIÓ PROPOSADA

Qualificació urbanística proposada: 7b:                    22.298 m2
Condicions d'edificació:

Es definiran mitjançant un pla especial urbanístic.

PLANEJAMENT VIGENT E:1/2.000








 MODIFICACIÓ PLANEJAMENT E:1/2.000 

  • Municipis
    $introTextMod