Normes Urbanístiques del Pla General Metropolità

Tornar
  • Títol
    Títol III. Sistemes
    Capítol
    Capítol 4t. Equipaments comunitaris i Serveis tècnics metropolitans
    Secció
    Secció 2a. Equipaments comunitaris (7)
    Article
    Article 217 - Condicions d'edificació

Article 217 - Condicions d'edificació


1. L'edificació a les àrees d'equipament s'han d'ajustar a les necessitats funcionals dels diferents equipaments, al paisatge i a les condicions ambientals, que haurà de respec­tar, i a la integració al sector on s'ubiquin. Amb aquesta finalitat, cal determinar les diferents condicions urbanístiques en un Pla Especial.

2. Quan falti el pla especial, s'han d'observar les condicions següents:

a. Al sòl urbà, per a tot tipus d'equipaments ha de regir el tipus d'ordenació de la zona on se situa l'equipament o, si escau, de la zona contigua, i s'han de respectar les condicions d'edificació vigents.
b. En sòl urbanitzable i només per als equipaments de titularitat pública han de regir les condicions següents:
Tipus d'ordenació. Edificació aïllada.
Altura màxima. 12 m. que podrà depassar‑se quan es justifiqui per les característiques i finalitats de l'equipament, fins un màxim de 18 m.
Ocupació màxima en planta baixa. 60 per 100.
Intensitat d'edificació neta. 1 m2 sostre/m2 sòl.
Forma i distribució de l'edificació. La forma i distribució dels cossos de l'edificació hauran de permetre la sistematització d'espais de l'interior dels solars per a jardins i patis.

3. Els locals destinats a espectacles públics, sales de festes i similars no podran ésser confrontants amb edificis d'ús religiós, cultural o sanitari, si no n'hi ha una separació mínima de 14 m.