Ordenances Metropolitanes d’Edificació

Tornar
  • Títol
    Títol II. Ordenances d'aplicació a tota la zona metropolitana
    Capítol
    Capítol 3r. Prevenció d'incendis i instal·lació d'estacionaments, aparcaments i garatges-aparcament
    Secció
    Secció 2a. Estacionaments, aparcaments i garatges-aparcament
    Article
    Article 115 - Accés i sortida de vianants

Article 115 - Accés i sortida de vianants


1. L'accés de vianants al garatge-aparcament públic es farà a través de locals o passos destinats únicament al servei propi, i separats per murs o tanques d'una altura de 0,80 m., com a mínim, de qualsevol altre local o dependència aliena. Es permetrà, en circumstàncies especials adequades, l'accés per muntacàrregues o cintes transportadores, amb unes característiques de capacitat i de càrrega útil que s'hauran de consignar en rètols col·locats de manera que es puguin llegir fàcilment per empleats i usuaris. En aquest últim cas, els pisos elevats i soterranis corresponents tindran, cada un, dues sortides d'emergència independents per al personal. Les caixes dels muntacàrregues hauran de quedar aïllades de la resta del local, a excepció de l'accés, per murs d'obra o material incombustible.

2. Malgrat el que disposa el paràgraf anterior, amb un informe previ dels serveis tècnics municipals, podran substituir-se les dues sortides d'emergència per una única amb unitat de pas equivalent, en consideració al nombre de places, facilitat constructiva i una altra circumstància anàloga.

  • Modificació de les Normes urbanístiques del Pla General Metropolità i de les Ordenançes Metropolitanes d'Edificació pal que fa al nombre màxim d'habitatges per parcel·la i a les condicions dels estacionaments i aparcaments, al terme municipal de Santa Coloma de Gramenet.

    Municipi
    Santa Coloma de Gramenet

    Aprovada definitivament pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques el 19 de novembre de 2008. (DOGC núm. 5270 de 02/12/2008).

    MODIFICACIÓ DE LES ORDENANCES METROPOLITANES D'EDIFICACIÓ ARTICULAT PROPOSSAT


    Art. 115. Accés i sortida de vianants

    1. L'accés de vianants al garatge-aparcament públic es farà a través de locals o passos destinats únicament al servei propi, i separats per murs o tanques d'una altura de 0,90 m, com a mínim, de qualsevol altre local o dependència aliena. Es permetrà, en circumstàncies especials adequades, l'accés per ascensors per a vehicles amb persones o cintes transportadores, amb unes característiques de capacitat i de càrrega útil que s'hauran de consignar en rètols collocats de manera que es puguin llegir fàcilment per empleats i usuaris. En aquest últim cas, els pisos elevats i soterranis corresponents tindran, cada un, dues sortides d'emergència independents per al personal. Les caixes dels ascensors per a vehicles amb persones hauran de quedar afilades de la resta del local, a excepció de l'accés, per murs d'obra o material incombustible. 2. Malgrat el que disposa el paràgraf anterior, amb un informe previ dels serveis tècnics municipals, podran substituir-se les dues sortides d'emergència per una única amb unitat de pas equivalent, en consideració al nombre de places, facilitat constructiva i una altra circumstància anàloga.