Ordenances Metropolitanes d’Edificació

Tornar
  • Títol
    Títol II. Ordenances d'aplicació a tota la zona metropolitana
    Capítol
    Capítol 3r. Prevenció d'incendis i instal·lació d'estacionaments, aparcaments i garatges-aparcament
    Secció
    Secció 2a. Estacionaments, aparcaments i garatges-aparcament
    Article
    Article 102 - Previsió de places

Article 102 - Previsió de places


1. La previsió de places d'aparcament o garatge-aparcament establerta a l'article 298 de les Normes urbanístiques del Pla general metropolità podrà ser substituïda per places d'estacionament a través de plans parcials o especials o d'estudis de detall; però en cap supòsit aquests estacionaments, generats per concretes previsions de cada edifici, no podran computar-se entre els exigits per aquests plans o estudis de detall, per als diferents sectors, com a complement del sistema viari.

2. A efectes del que preveu el paràgraf 6 de l'article 299 de les Normes urbanístiques del Pla general metropolità, per «espai contigu» s'entendrà l'immediat que estigui tocant a la finca per a la qual siguin exigibles les places d'aparcament o, en casos justificats, el situat a distància no superior a 300 m.

  • Ordenances Municipals complementàries de les Metropolitanes, a Cerdanyola del Vallès.

    Municipi
    Cerdanyola del Vallès

    Aprovades definitivament, donada conformitat al text refós i corregida errada material, per  Acords de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona de 5 d'abril de 1990 i 13 de febrer de 1991 (DOGC núm. 1439 de 6/05/91) i 18 de desembre de 1991 (DOGC núm. 1580 de 8/04/92).

    Text Refós

    Art. 102. (s'hi afegeixen els apartats 3 i 4)

    3. Les places mínimes d'aparcament que s'hauran de preveure als edificis d'habitatge situats en sòl urbà, seran les següents:

    Tres places per cada dos habitatges de més de 130 m2 i una per cada habitatge de menys de 130 m2. Tot l'anterior referit a superfície construïda, no solament la d'habitatge, sinó també la dels elements comuns.

    4. Als habitatges en que solament calgui projectar l'aparcament per a una sola plaça, la superfície mínima es podrà reduir a 15 m2.