Ordenances Metropolitanes d’Edificació

Tornar
  • Gavà
    Gavà
    Article
    Annex I

Annex I


1. Illa limitada pels carrers Sta. Teresa, Sant Joan i carrer Begues, compresa al Pla parcial del sector urbà, aprovat per la Comissió d'Urbanisme el 14 de febrer de 1963.

2. Sector qualificat a la zona 18 de la superilla delimitada per l'av. del Duc de Carrero Blanco (avui, Diagonal), carrer Sant Pere, av. Joan Carles I i prolongació del carrer Sta. Teresa, compresa al Pla parcial del sector urbà, aprovat per la Comissió d'Urbanisme el 14 de febrer de 1963.

3. Illa limitada pels carrers Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Antoni Maria Claret, av. Àngela Roca i sistema 7a, amb ordenació aprovada per la Comissió d'Urbanisme el 20 de desembre de 1965.

4. Illa limitada pels carrers Ángeles Mestre, av. Joan Carles I i zona 13b, compresa al Pla parcial del sector Urbà, aprovat per la Comissió d'Urbanisme el 14 de febrer de 1963.

5. Illa limitada per l'autovia a Castelldefels, av. Bertran i Musitu, carrer Salou i parc urbà, comprès al Pla parcial La Pineda, aprovat per la Comissió d'Urbanisme el 30 d'octubre de 1962.