Jardins de Joan Salvat Papasseit

Projecte d'ordenació i adequació de l'accessibilitat de la plaça entre els carrers Av. del Remolar i Av. Pompeu Fabra.
Imatge del projecte finalitzat
Stela Salinas
Fitxa tècnica
  • Data de projecte:
    Gener 2018
    Data inici de l'obra:
    --
    Data fi de l'obra:
    --
    Data d'execució:
    Març 2019
    Municipi:
    El Prat de Llobregat
    Superfície:
    5.931,90 m2
    Cost:
    1.181.702.89 €
  • Autors:
    Carlos Llinás (AMB)
    Col·laboradors:
    Tamie Delgadillo, Ferran Roca, Jordi Larruy, Susana Casino, Jonatan Álvarez, Oriol Paluzie, Arnau Canyas, Marianna Sedrakyan (AMB).
    Contractista:
    BENJUMEA
Descripció

Projecte que reordena i adequa de l'accessibilitat de la plaça situada en la confluència dels carrers Av. del Remolar i Av. Pompeu Fabra. Es tracten els límits per tal de millorar l'accessibilitat, permeabilitat i circulacions tant al voltant com a l'interior de la mateixa, plantejant una plataforma única per la plaça i els carrers adjacents; té un nou estany d'aigua, àrea de jocs infantils amb jocs inclusius, nova instal·lació d'enllumenat, reforç de la  plantació d'arbres i arbustiva i mobiliari urbà.