Passarel·la de Cornellà

Passarel·la riu llobregat

Accés a la passarel·la per a vianants i bicicletes que surt de Cornellà, travessa el cinturó litoral, té un primer baixador al marge esquerre del riu i finalment arriba al marge dret del riu entre els termes municipals del Prat i Sant Boi de Llobregat.

Fitxa tècnica

  • Temes:
    Rius
  • Data d'aprovació:
    De maig 2020
  • Tipus / Subtipus:
    Riu Llobregat
  • Municipi:
    Cornellà de Llobregat
  • Coordenades:
    41.348338, 2.069679
Passarel·la de Cornellà

La passarel·la, de 495 m de longitud, va ser construïda com a mesura correctora de les obres del tren d'alta velocitat i es va inaugurar l'any 2005. Per la banda de Cornellà, la passarel·la s'inicia a la zona esportiva i d'oci del barri de Salines i s'eleva per damunt del feix format per l'autovia, l'autopista i les vies de ferrocarril, fins arribar en un punt on es pot baixar als camins del marge esquerre o continuar creuant per sobre el riu i arribar al marge dret.

Al complex esportiu hi ha l'estadi del Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona, unes instal·lacions per a la pràctica i el gaudi del futbol, entre Cornellà i el Prat de Llobregat (es troben sobre el que era l'antiga llera del riu que separava els municipis).

La passarel·la en aquest punt tan a la vora de l'estadi i la zona esportiva és una peça fonamental per possibilitar la comunicació no motoritzada entre els nuclis urbans de les dues ribes mitjançant l'espai fluvial del Llobregat.

0
Passarel·la de Cornellà Carrer de la Verge de Montserrat, 49, 08940, Cornellà de Llobregat
Com anar-hi
Transports al voltant de...