Horts - tir amb arc - riera Pahissa

Horts - Tir amb arc - Riera Pahissa

S'accedeix al camí del riu des de l'entrada de la carretera BV-2001, amb indicacions cap als horts municipals, el camí del riu i cap al tir amb arc

Fitxa tècnica

  • Temes:
    Rius
  • Data d'aprovació:
    D’octubre 2020
  • Tipus / Subtipus:
    Riu Llobregat
  • Municipi:
    Sant Joan Despí
  • Coordenades:
Horts - Tir amb arc - Riera Pahissa

Un semàfor i el pas zebra que travessa la carretera BV-2001, ens indiquen l'entrada cap als horts municipals, cap a una zona d'estada i cap al camp de tir amb arc. El camí asfaltat creua la B-23 per un pas elevat i arriba als camps agrícoles de Sant Joan. Si seguim cap a la dreta, arribarem a la zona d'estada, el tir amb arc i la sortida de la riera Pahïssa, on trobarem el camí del riu. Si trenquem a l'esquerra, el camí ens portarà fins al sotapont de l'AVE i arribarem al camí del riu.

Al costat de la riera Pahissa, sobre del riu Llobregat, hi ha una àrea de picnic on es troba el mirador fluvial. Al costat hi ha el camp municipal de tir amb arc de Sant Joan Despí i a la vora hi ha localitzada una zona de creixement d'orquídies.

Cal fer esment que a Sant Joan Despí hi ha diferents obres de l'arquitecte modernista Josep M. Jujol, com la Torre de la Creu i Can Negre. 

0
BV-2001, 08970, Sant Joan Despí
Com anar-hi
Transports al voltant de...