La piuladissa de tardor

Observem ocells al Botànic!

Botànic
Tema:
Parcs
Tipus:
Visita guiada
Públic:
Famílies
Quan:
(Desar)
On:
Jardí Botànic de Barcelona, Carrer Doctor Font i Quer, 2, 08038, Barcelona  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic

Adaptat a mobilitat reduïda

Descripció

El Jardí Botànic de Barcelona ens permet observar una gran diversitat d'ocells. Però... com els observem? Com els identifiquem? Quines són les millors èpoques de l'any per fer-ho? Coneguem els ocells que habiten el jardí guiats per un ornitòleg. Activitat adreçada a infants a partir de 7 anys.

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta. És imprescindible fer inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h)

  1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització, a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Sevei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.
  2. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors a l'hora de fer l'activitat.
L'activitat té un aforament limitat i es fa amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals: www.amb.cat/agenda i Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Marker
Jardí Botànic de Barcelona Carrer Doctor Font i Quer, 2, 08038, Barcelona
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Publicacions relacionades
Equipaments relacionats