Fem de biòlegs al parc de la Llacuna

Biòlegs
Tema:
Parcs
Tipus:
Visita guiada
Quan:
(Desar)
On:
Jugatecambiental del parc de la Llacuna, Carrer de Can Duran, 2, 08110, Montcada i Reixac  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Jugatecambiental
Descripció

El parc de la Llacuna guarda molts secrets amagats. Vols venir i ajudar-nos a descobrir la seva fauna? Buscarem rastres, observarem aus, visitarem el llac i coneixerem un munt d'espècies de plantes i animals molt interessants.

Punt de trobada:

Ens trobarem a la Jugatecambiental del parc de la Llacuna, a tocar de la zona de jocs infantils.

A càrrec de:
Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Marker
Jugatecambiental del parc de la Llacuna Carrer de Can Duran, 2, 08110, Montcada i Reixac
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Equipaments relacionats
 • Imatge del parc
  Municipis:
  Montcada i Reixac
  Inauguració:
  Març 2009
  Superfície:
  131.655 m2
Punts d'interès relacionats
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Jugatecambiental
  Descripció:
  La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l'activitat. A més a més, hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn, un espai de joc lliure i en cada sessió s'hi duu a terme una activitat dirigida amb continguts relacionats amb el parc i la sostenibilitat.