Els amics del bosc

Creacions amb elements de la natura

Tema:
Parcs
Tipus:
Taller
Quan:
(Desar)
On:
Parc del Molinet, Santa Coloma de Gramenet - Jugatecambiental de Santa Coloma de Gramenet  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Descripció

Amb Inge Nouws, utilitzarem la nostra imaginació per crear animals amb elements que podem trobar a la natura. Teniu curiositat de quants animals es poden fer amb fulles, branques i altres elements? Us esperem en aquesta activitat artística!

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc del Molinet

A càrrec de

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc del Molinet Santa Coloma de Gramenet - Jugatecambiental de Santa Coloma de Gramenet
Com anar-hi?
Transports al voltant de...