D'aquí o d'allà?

Plantes autòctones i al·lòctones

Tema:
Parcs
Tipus:
Taller
Quan:
(Desar)
On:
Parc dels Pinetons, Ripollet - A la plataforma que hi ha sobre la Jugatecambiental, on hi ha una columa de llums  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Descripció

Activitat per aprendre la diferència entre espècies autòctones, al·lòctones i invasores. Buscarem imatges amagades al parc, parlarem d'algunes espècies, farem un passeig buscant rastres i finalitzarem al bosc dels Pinetons amb un joc sobre invasores.

Punt de trobada

A la plataforma que hi ha sobre la Jugatecambiental, on hi ha una columa de llums

Hi col·labora

A càrrec de

Associació Ripollet Natura

més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc dels Pinetons Ripollet - A la plataforma que hi ha sobre la Jugatecambiental, on hi ha una columa de llums
Com anar-hi?
Transports al voltant de...