Cosmètica ecològica

Com cuidar el medi ambient des de casa

Tema:
Parcs
Tipus:
Taller
Quan:
(Desar)
On:
Parc de la Llacuna, Montcada i Reixac - Jugatecambiental del parc de la Llacuna  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Descripció

Quins ingredients té el cosmètic que utilitzo? És natural o químic? Pot tenir alguna efecte sobre la meva pell? I sobre el medi ambient? En aquesta jornada ens endinsarem al món de la cosmètica natural i ecològica per saber més coses sobre els productes que utilitzem en el nostre dia a dia. En acabar ens endurem la nostra mostra de cosmètic natural.

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc de la Llacuna

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat 

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de la Llacuna Montcada i Reixac - Jugatecambiental del parc de la Llacuna
Com anar-hi?
Transports al voltant de...